Logózható porcelán bögrék

Ha olyan ajándékkal szeretne kedveskedni melyet munkatársai vagy partnerei egész évben tudnak használni akkor garantáltan jó választás a bögre. A logózható porcelán bögre mint szóróajándék, hasznos és megfizethető ugyanakkor dekoratív darab is. Biztosak lehetünk benne, hogy használatos eszköz lesz a mindennapokban és nem egy haszontalan tárgyként fog porosodni valahol.

Bögre emblémázása

A bögrét adhatja alkalmazottainak, üzleti partnereinek vagy éppen új vevőkörének kialakításához az érdeklődőknek. Vásárlásösztönző ereje van és a jó kapcsolat ápolásának kiváló eszköze is.Elmondhatjuk, hogy legtöbbünk egy finom kávéval vagy egy bögre teával indítja el reggeleit. Ebből kiindulva egy emblémázott bögre tökéletes ajándék lehet, hiszen a mindennapi használat során a cég neve és szlogenje elraktározódik emlékezetünkbe. Ezért fontos, hogy a bögrére minden olyan információ felkerüljön, melyen a cég elérhetőségei is szerepelnek. Érdemes egyszerű és letisztult grafikát választania, mert az egyszerű egyben nagyszerű. Bögréket és üvegpoharakat magas hőfokon beégetett kerámia- illetve üvegfesték felhasználásával lehet dekorálni, emblémázni. Ha többet szeretne megtudni az emblémázásról, nézze meg oldalunkon itt. Kerámia illetve porcelán bögréket is logózunk, de ebben a cikkünkben kifejezetten porcelánbögréket ajánlunk.

Porcelán bögre választék

Tudja hogy mi a különbség a porcelán és egy kerámia között? A porcelán a kerámiaipar legnemesebb anyaga, magas tűzön, mázasan 1200 °C és 1400 °C között tömörre kiégetett kerámiaféleség. Legfőbb tulajdonságai áttetszőssége és fehérsége, mely tulajdonságai kiemelik összes kerámiaipari termék közül. Agyagból, döntően kaolinból rideggé, keménnyé kiégetett tárgyakat neveznek kerámiának. Tehát minden porcelán kerámia, de nem minden kerámia porcelán.

Fehér porcelán bögre

Egyszerű, fehér színű 300 ml bögre.
Listaár logózás nélkül: 349 Ft + Áfa*

emblémázható fehér porcelán bögre

logózható porcelán bögre

Több színben elérhető 300 ml porcelán bögre

Választható színek: narancs, szürke, sárga, piros, türkiz, kék, halványkék.
Listaár logózás nélkül: 950 Ft + Áfa*

türkiz bögre reklámajándék

türkiz bögre reklámajándék

Porcelán bögre 325 ml

Szublimációs emblémázásra alkalmas porcelán bögre.
Listaár logózás nélkül: 799 Ft + Áfa*

szublimációs porcelán bögre

szublimációs porcelán bögre

Porcelán kávéscsésze és alátét

Fehér színű porcelán kávéscsésze alátéttel, 100 ml. Csak 6 db-os készletben rendelhető. 
Listaár logózás nélkül: 599 Ft + Áfa*

porcelán kávéscsésze

porcelán kávéscsésze

Porcelán kávés- vagy teásbögre alátéttel

Porcelán kávés- vagy teáscsésze alátéttel, 230 ml. Csak 6 db-os készletben rendelhető.
Listaár logózás nélkül: 1156 Ft + Áfa*

logózható teásbögre alátéttel

logózható teásbögre alátéttel

* Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás