Logózható irodaszerek

Sokan dolgozunk irodában számítógépek előtt és a munkánkhoz elengedhetetlen néhány olyan irodaszer melyekre napi szinten szükségünk van és segítik a munkákat. Minden mennyiségben tollak, iratrendezők, számológép, jegyzetfüzet és egyéb eszközökre tartunk igényt, hogy munkánkat megkönnyítsék.

Ha cégednek keresel logózható irodaszereket, akkor jó helyen jársz, mert tudunk néhány ötletet adni olyan eszközökhöz, amelyekre nagy valószínűséggel szükséged lehet.

Ha csak ajándékba szeretnél adni ügyfeleidnek exkluzív tollakat, vagy csak a munkatársakat szeretnél meglepni néhány új eszközzel, vagy csak szóró ajándékot szeretnél emblémázni partnereid részére, akkor a következőket tudjuk ajánlani..

Emblémázható eszközök irodába

Ez a szett, tartalmaz 1 db 70 lapos színes mini jegyzetfüzetet, és 1 db újrahasznosított papírból készült színes golyóstollat, mely többféle színben is kapható. 

Jegyzetfüzet reklámtárgy

Jegyzetfüzet reklámtárgy

Exkluzívabb írószereink közé tartozik az André Philippe márkatermék melynek íróeszközei valóban elegánsak. Az igényes műbőr díszdoboz egy matt fényű kék golyóstollat és egy hozzá illő rollertollat tartalmaz.

Elegáns tollszett reklámajándék

Elegáns tollszett reklámajándék

De ha olcsóbb kategóriájú szóró ajándékot kerestél, akkor ez a sok féle színben kapható műanyag tollat mutatjuk, melyet kék tollbetéttel szállítunk.

Logózható írószer

Logózható írószer

Egy megbeszélés keretei között is jól jöhet egy felíró tábla számológéppel, ha éppen nincs más jegyzetelésre alkalmas eszköz a közelben. Vagy egy raktárosnak, akinek össze kell írnia és számolnia az anyagmennyiséget. Több pozícióban lévő munkatársnak is bevált eszköze lehet ez a tábla melynek oldala mérésre is alkalmas.

Irodaszerek munkatársaknak

Emblémázható felíró tábla számológéppel

Emblémázható felíró tábla számológéppel

A fontos teendőket és a lényeges információkat érdemes feltűnően kijelölnünk, hogy ne felejtsük el azokat. Mindig szükség van többféle színben szövegkímélőre, hogy segítse munkát, mint ez a kapszula alakú kiemelő, mely további színekben is elérhető: sárga, narancs, kék, rózsaszín.

zövegkíemleő munkatársak részére

Szövegkiemelő munkatársak részére

Egy üzleti találkozás során mindig sorra kerül a névjegykártya csere, mely egy hasznos eszköz marketing szempontból illetve sokat elárul az emberről. Egy névjegykártya átadásának és elfogadásának is megvan az illemtana. Egy kapott névjegykártyát illik, elolvasni mielőtt elraknák, és hova máshova érdemes tenni, mint egy elegáns névjegykártya tartóba!

Elegáns logózható névjegykártyatartó

Elegáns logózható névjegykártyatartó

Az öntapadós címke az egyik olyan irodaszer mely a leggyorsabban fogy, és rengetegszer használja az ember, mert nagyon hasznos tud lenni. Mappákat megjelölni vele, ezáltal lehet rendszerezni az iratokat, vagy megjegyzéseket feltüntetni velük, mert színesek és szembetűnőek egy fontosabb iraton stb.
Ez egy nagyobb kiszerelésű mely 10 féle színben tartalmazz öntapadós címkét, garantált, hogy sokáig elég lesz!

Színes öntapadós címkék irodába

Színes öntapadós címkék irodába

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás