Logózható buborékfújók

Már nagyon jól megjegyeztük, hogy május első vasárnapján az Édesanyákat az utolsón pedig a Gyermekeket ünnepeljük! Gyerekként mindig nagyon vártuk ezt a napot, hiszen ekkor a legtöbb alkalommal valami programot szerveztek a szülők és elvittek minket valami szuper helyre, ahol az egész napot együtt tölthettük. Kedvenc helyszínem a Margitsziget volt, mert mindig sokféle kézműves, kreatív játékot lehetett kipróbálni. De emellett sokat frizbiztünk, fagyiztunk és rengeteg szappanbuborékot fújtunk!

Logózható szappanbuborékfújók

Örök kedvenc a gyerekeknél, a mindenféle formájú, alakú, mindentudó buborékfújó.  De nem csak a gyerekek kedvelt játékszere! Bizony bizony a felnőttek is imádják fújni! Emellett esküvőkön is előszeretettel használják! A lényeg a lényeg, hogy mindenki imádja! Sok cég szervez ilyenkor májusban családi és gyereknapi programokat. Rendszerint ehhez az eseményhez keresnek olcsóbb gyerekjátékokat, hogy meglephessék a kicsiket valami aprósággal. Mivel ennyire közkedvelt termék a buborékfújó, így többfélét tartunk kínálatunkban. Nézzük ajánlatainkat, hogy tudj dönteni melyik lenne a legideálisabb logózható termék.

Buborékfújó pisztoly – a legmenőbb

Akár egy vizipisztoly! Csak ennél kevésbé kell attól félni, hogy vizesek leszünk!  A folyadék együtt jár a pisztoly megrendelésével! A folyadékot ki kell önteni egy tálkába, bele kell mártani a pisztoly végét és kezdődhet is a móka és kacagás!
Ára logózás nélkül: 539 Ft + áfa*

Tapsoló szappanbuborékfújó

Kettő, egy játékban! Ha megrázod kerepel ha lecsavarod már fújható is a buborék! Elég nagy űrtartalmú így nem kell azon aggódni, hogy hamar kifogy a fújó üzemanyag! A szín nem választható, vegyes színekben és formában szállítjuk le folyadékkal együtt! Mindenki a sajátját fogja a legjobbnak gondolni! 
Ára logózás nélkül: 253 Ft + áfa*

Szappanbuborékfújó és tapsoló

Szappanbuborékfújó és tapsoló

Nyakba akasztható fújó

Praktikus darab ez a típusú fújó, hiszen nem kell kézben fogni a játékot, hanem nyakunkban hordhatjuk! Kicsi és könnyű, apró kifújó fejjel! 40 ml folyadékot tartalmaz.
Ára logózás nélkül: 372 Ft + áfa*

Buborékfújó nyakpánttal

Buborékfújó nyakpánttal

Buborékfújó cső – többféle színben

30 ml űrtartalmú cső, melyben 3 db egymás melletti átfújó lyuk található. Ezzel a kialakítással egyszerre több buborékot lehet kifújni. Összesen 7 különböző színben kapható, így biztosan megtalálja a legmegfelelőbb színben!
Ára logózás nélkül: 322 Ft + áfa

Logózható reklámajándék - buborékfújó cső

Logózható reklámajándék – buborékfújó cső

Buborékfújó – a legolcsóbb

A rózsaszíntől a kéken át, többféle színből lehet választani. Ez az első számú retro buborékfújó, tetején a már jól ismert ügyességi golyós játékkal! Nagyon olcsó logózható játék, viszont ehhez nem jár folyadék!
Ára logózás nélkül: 295 Ft + áfa*

 

Emblémázható buborékfújó

Emblémázható buborékfújó

*Az átváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás