Környezetbarát reklámajándék egy környezettudatosabb életmódért

Greengift.hu környezetbarát reklámajándék

Greengift.hu környezetbarát reklámajándék

Szeretnénk megosztani veletek egy örömhírt. Mivel számunkra is fontos a környezetvédelem és részetekről is egyre többször mutatkozott igény ilyen jellegű reklámajándék termékekre, így megszületett új webáruházunk a Greengift.hu, ahová összegyűjtöttük számotokra a környezetbarát, újrahasznosított vagy környezettudatos szemléletmódú termékeinket.

Mi is az, ami szerintünk környezetbarát?

Ez egy igen bonyolult kérdés és sokféle megközelítés, szemléletmód létezik. Nem csak azok a termékek kímélik bolygónk egészségét, melyek újrahasznosított vagy lebomló anyagból készülnek. Segítik a környezettudatos életmódot azok az eszközök és tárgyak is, melyek használatával kiválthatunk eldobható, egyszer használatos termékeket. Ez nagyon fontos, hiszen rengeteg hulladék keletkezik minden nap az egyszer használatos zacskók, szatyrok, gyorséttermi tányérok, poharak és evőeszközök használatából adódóan. Ezek helyettesítésére kiváltására mind megvan a környezetbarát alternatíva, melyekből szeretnénk most bemutatni a kedvenceinket.

Környezettudatosan az irodában

Az alábbi termékeknél a gyártók minimálisra szorították a nem természetes anyagok használatát, így bátran választhatja céged is a környezettudatosság jegyében.

Logózható golyóstoll újrahasznosított papírból

Logózható golyóstoll újrahasznosított papírból

 

Emblémázható bambusz golyóstoll

Emblémázható bambusz golyóstoll

Környezetbarát háztartási kellékek

Otthonunkban is számtalan módon tehetünk a bolygó egészségéért bambusz és fa kiegészítők használatával. A természetes anyagok közelsége hangulatunkra is jótékony hatást gyakorolhat, így egy-egy stílusos kiegészítővel még élvezetesebbé válik a konyhában eltöltött idő is. Ezeket a termékeket nem csak otthonunkban használhatjuk, rendszeresíthetünk magunknak vizespalackot, elviteles kávéspoharat, melyekkel kiváltjuk eldobható társaikat. Használat után csak elmossuk és másnap újra használhatjuk. 

Környezetbarát bögre bambuszrostból

Környezetbarát bögre bambuszrostból

Bambuszrost pohár szilikon gyűrűvel

Bambuszrost pohár szilikon gyűrűvel

Környezetbarát bambusz vágódeszka

Környezetbarát bambusz vágódeszka

 

Öko sajtkés szett

Öko sajtkés szett

Burdis vizespalack reklámajándék

Burdis vizespalack reklámajándék

Környezetbarát alternatív energiaforrások

Eddig még nem ejtettünk szót az alternatív energiatermelésről, pedig mai világunk nélkülözhetetlen erőforrásai. Szinte minden tevékenységhez szükségünk van már elektromosságra, melynek előállítása nagy áldozatokat kíván a bolygótól. Nem véletlenül egyre elterjedtebbek a nap- és szélenergiát termelő berendezések, melyeknek léteznek már kompakt változatai is, mellyel tölthetjük akár telefonunkat, működtethetünk róla elemlámpát. A lehetőségek itt nem érnek véget, arra alkalmas kábellel az eltárolt energia egyéb készülékek töltésére is lehetőséget biztosít.

Napelemes töltő fekete

Napelemes töltő fekete

Amennyiben cégednek is fontos a környezettudatos szemlélet és reklámajándékaitokat öko termékekből szeretnétek gyártatni, nézzetek szét webáruházunkban, és kérjétek árajánlatunkat.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás