Irodai reklámajándékok és környezetbarát alternatíváik 2.

Emblémázható irodai reklámajándékok

Emblémázható irodai reklámajándékok

Korábbi cikkünkben már bemutattuk a legnépszerűbb logózható írószereinket és azok környezetbarát alternatíváit. Ma egyéb emblémázható irodaszer kínálatunkból hoztunk, melyek árait össze is vetjük környezetbarát megfelelőikkel, hogy bebizonyítsuk: nem luxus odafigyelnünk a tudatosabb reklámajándék kiválasztására. Környezetbarát termékeink természetes, újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek, melyek használatával jelentős mértékben hozzájárulhatunk a bolygó továbbszennyezésének elkerüléséhez. Ha teheted kérjük válassz környezetbarát terméket.

Logózható jegyzetfüzet, emblémázható irodaszer

Akár konferenciaajándéknak is kiváló választás egy jegyzetfüzet, de egyéb alkalomra is az egyik legnépszerűbb kategória, hiszen minden irodában vagy akár háztartásban is hasznosítható. Az alább bemutatott két jegyzetfüzet közel azonos paraméterekkel rendelkezik, azzal a különbséggel, hogy míg az első műanyag felhasználásával készült, fehérített papírból, addig a második terméket újrahasznosított alapanyagokból gyártották.

80 lapos jegyzetfüzet vonalas lapokkal, puha markolatú, színben harmonizáló tollal, fekete tollbetéttel. Mérete 210 x 155 x 10 mm. Elérhető fekete és fehér színben.

Ára: 995 Ft + áfa

Jegyzetfüzet tollal emblémázható reklámirodaszer

Jegyzetfüzet tollal emblémázható reklámirodaszer

Az alternatív környezetbarát ajánlatunk szintén egy 80 lapos, vonalas jegyzetfüzet. Jár hozzá egy újrahasznosított kartonból készült golyóstoll, kék tollbetéttel. Természetesen nem csak a toll, hanem maga a füzet is újrahasznosított papírból készült. Mérete 135 x 180 x 10 mm.

Ára: 690 Ft + áfa

Környezetbarát jegyzetfüzet tollal

Környezetbarát jegyzetfüzet tollal

Mint látható ez egy remek példa arra, hogy a környezetbarát reklámajándék akár pénztárcakímélőbb megoldás is lehet, mint hétköznapi társa.

Emblémázható jegyzettömbök

Az alább bemutatott 2 jegyzettömb hasonló beltartalommal bír, különféle méretű jegyzet-, és jelölőlapok találhatóak a szettben. Igazán praktikus kellék az irodai életben, bár sajnos felhasználásuk rengeteg felesleges szemetet termel, így cseppet sem környezetbarát. Ha már használni kell válasszunk újrafelhasznált alapanyagból készült terméket.

Öntapadós jegyzettömbök különféle méretekben, papírtokban. 100 db 7×9 cm, 25 db 5×7,6 cm, 125 db 1,2×4,9 cm méretű öntapadós jegyzetlap. Különféle színű borítóval lehet rendelni. Mérete: 80 × 109 × 18 mm

Ára: 503 Ft + áfa

Logózható jegyzettömb jelölőlapokkal

Logózható jegyzettömb jelölőlapokkal

A környezetbarát alternatíva 3 féle méretű jegyzetlapot tartalmaz, melyek mérete a következő: 1 db 95 x 65 mm,  1db 37 x 47 mm és 3 féle színű 42 x 12 mm öntapadós jelölőlap. Természetesen újrafelhasznált alapanyagokból készült.

Ára: 586 Ft + áfa

Környezetbarát jegyzettömb

Környezetbarát jegyzettömb

Ennek a terméknek az ára valamivel magasabb, mint hétköznapi társáé, de közel sem olyan jelentős az eltérés, hogy ne érné meg elgondolkodni rajta egy egészségesebb jövő reményében. További logózható irodaszer vagy környezetbarát irodaszer kínálatunkat tekintsétek meg webáruházainkban.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás