Irodai reklámajándékok és környezetbarát alternatíváik 1.

Az egyik legnépszerűbb reklámajándék kategória az irodaszerek változatos világa, hiszen ezekre a termékekre minden cég működése folyamán szükség van, ezért is kiváló választás. Ahogy egy korábbi cikkben már említettem nemrégiben elindult társoldalunk a Greengift.hu webáruház, amely környezetbarát reklámajándékokat kínál logózással céges ügyfeleinknek. Ennek okán igyekszünk minden reklámajándék megkeresésre egy környezetbarát alternatívát is kínálni. Mai cikkünk rendhagyó módon ennek jegyében fog telni, így minden logózható irodaszernek bemutatom majd egy környezetbarát testvérét.

Írószerek, mint logózható reklámajándék

Amikor eldöntjük, hogy tollat szeretnénk emblémáztatni, számtalan dolgot mérlegelhetünk. Sok esetben meghatározó tényező az ár, így ez a feltétel jelentősen szűkítheti is a lehetőségeinket. Amennyiben viszont azon szerencsések közé tartozunk, akik költségkerete szabadabban átjárható, mindenképpen gondoljuk végig az alábbi szempontokat.

Milyen anyagból legyen a választott toll?

Hogy ez miért fontos? Az írószer anyaga majdhogynem meghatározza az emblémázási eljárás módját. Egy műanyag toll esetében bánhatunk kreatívabban a logónkkal, mivel a műanyag tollak megmunkálásának során több színt is fel tudnak vinni a felületre. Míg egy fém toll esetében igen gyakran csak a gravírozás marad opcióként, melynek színe megegyezik a tolltest anyagának színével.

Milyen a logónk, hogyan szeretnénk azt megjeleníteni a felületen

Lényegében az előző pontban már tisztáztuk, hogy az anyagválasztás is befolyásolja milyen módon jeleníthetjük meg a logónkat a felületen, de fordítva is érdemes mérlegelnünk. Ha ahhoz mérten akarunk terméket választani, hogy azon logónk a legvalósabb képet adja, vegyük figyelembe hogy a gravírozás csak egyszínű lehet, míg a műanyag tollak nyomására alkalmas egyéb technikák képesek színes emblémák mintázatának megjelenítésére is.

Extra opciók

Válogathatunk extra funkcióval felruházott tollak közül is, ha igény merül fel rá. Vannak például mobiltartós tollak, érintőképernyős használatra kifejlesztett tollak, lézeres tollak prezentációhoz.

Logózható lézer pointer golyóstoll több színben

Logózható lézer pointer golyóstoll több színben

Cikkünk folytatásában az egyéb irodaszereket tekintjük majd át. Addig is tekintsd meg reklámajándék kínálatunkat vagy környezetbarát reklámtermékeinket.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás