Gyermeknapi reklámajándék kicsiknek és nagyoknak

A gyermeknapi rendezvények ereje…

Május utolsó vasárnapja minden évben a Nemzetközi Gyermeknap. Ilyenkor számos rendezvénnyel készülnek a szervezők kicsik és nagyok örömére, melyen természetesen nem csak a gyerekek, hanem szüleik is részt vesznek. Éppen ezért ezek a rendezvények remek alkalmat biztosítanak egy jól irányzott kampányhoz, céges reklámhoz. Gyermeknapi reklámajándék kínálatunk segít ebben…

Gyermeknap

Gyermeknap

Miért pont a gyerekek?

Gondoljunk csak bele. Egy gyerek mindennek örül, az új szerzeményeit akár hónapokon keresztül hurcolja magával mindenhová. Iskolába, edzésre, orvosi rendelőbe, anyu vagy apu munkahelyére, a nagyiékhoz, a szomszédba stb… Az új szerzeményt meg is mutatják mindenkinek, így akarva akaratlan cégünk kis ügynökeivé válnak. Nem kell nagy dolgokra gondolnunk, olyan játékokat képzeljünk el, amiket a szülők a gyerekek lefoglalására használhatnak és könnyedén magukkal vihetnek bárhova.

Íme egy kis ízelítő gyermeknapi reklámajándék kínálatunkból

Színezhető gyerekjátékok

Minden gyerek nemtől és kortól függetlenül szeret rajzolni és színezni. Kínálatunkban a hagyományos színezőkön túl egyéb színezhető játékok is megtalálhatóak, mint a tornazsák, papírsárkány. Ezek a játékok könnyedén elférnek a hátizsákban, így akár az orvosnál is leköthetjük vele a gyerkőc figyelmét.

Kifesthető tornazsák gyermeknapi reklámajándék

Kifesthető tornazsák gyermeknapi reklámajándék

Színezhető kötény

Színezhető kötény

Színezhető papírsárkány

Színezhető papírsárkány

 

Szabadtéri játék ötletek

Nyakunkon a jó idő és a nyári szünet. Szabadtéri játékokkal is leköthetjük a gyerekeket. A parkban vagy a strandon egy emblémázott frizbivel, strandlabdával játszva népszerűsíthetjük vállalkozásunkat. Összegyűjtöttünk néhány terméket, amik szabadtéren is megállják a helyüket.

Strandjáték szett gyermeknapi reklámajándék

Strandjáték szett gyermeknapi reklámajándék

Homokozó készlet gyermeknapi reklámjándék

Homokozó készlet gyermeknapi reklámjaándék

Társasjátékok minden korosztálynak

 Társasozni nem csak a gyerekek szeretnek. Az igazán érdekes játékok még nem is gyerekeknek valók. De az alábbi szettek nem csak a szórakoztatásra hivatottak, segítségükkel játszva tanulhatnak gyermekeink gondolkodni, számolni, miközben a felnőttek is jól szórakozhatnak. Ha a gyerekek elaludtak folytatódhat a játék, akár egy izgalmas pókerpartival is.

Kínálatunkban számtalan termék található játék kategóriában, kérje ajánlatunkat, szívesen segítünk megtalálni az elképzeléseihez illő ajándékot.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás