kalocsai mintás termékek

Top 5 ajándékcsomag hagyományos magyaros ajándékokból

Magyaros ajándékcsomagok

Vannak, akik ragaszkodnak a régi hagyományokhoz, a régi jól bevált dolgokhoz. Ezek közé tartoznak a tradicionális magyar termékek is, amiket előszeretettel keresnek a webáruházunkban. Vállalatok, céges ügyfelek inkább a hagyományos magyar élelmiszereket részesíti előnyben külföldi partnereik megajándékozása céljából. A legnépszerűbb hungarikumok közé tartozik a kalocsai paprika őrlemény, mézkülönlegesség, vagy a kis kiszerelésű pálinka. Ezek mellett nagyon keresettek az árban magasabb kategóriát képviselő Szamos termékek, illetve a világhírű Tokaji aszú is. Nagyon sok magyaros ajándékcsomagot állítottunk össze a felmerülő igények alapján, így biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kreációt. Hogy segíteni tudjuk a választásban, megmutatjuk a Top 5 hagyományos magyar termékekből álló ajándékcsomagunkat. Íme:

Múltidéző ajándékcsomag

Az Unicum jól ismert és nagyon kedvelt hungarikum ital a szomszédos országokban is, így magánszemélyek is sokszor keresik ezt a terméket ajándékcsomagjainkban. A régi, titkos recept alapján készülő gyógynövényital mellett, Szamos marcipán és a kézzel készült konyakmeggy is helyet foglalnak ebben a hagyományőrző csomagban.

Múltidéző ajándékcsomag

Múltidéző ajándékcsomag

Egy kis hazai ajándékcsomag

Mindenből egy kicsit csempésztünk ebbe az összeállításba.
Külföldi partnereknek és külföldön élő rokonok megajándékozására is tökéletes választás lehet, mert teli van mindenféle hazai finomsággal. Megízlelhető milyen egy vörösborból készült borkocsonya, ami sajtokhoz vagy húsfélékhez remek kísérő, vagy hogy mennyire finom a magyar díjnyertes kézműves étcsokoládé.

Hagyományos magyar termékek

Hagyományos magyar termékek

Hárman párban- éljen a Tokaji!

Ez a kiváló, selymes ízű Tokaji bor, a világ egyik legrangosabb versenyén arany érmet nyert el 2017-ben. Ezt a címet az üveg nyakán is megtalálhatjuk, egy arany színű matrica hívja fel rá a figyelmet. Egy ilyen hungarikum bort ki ne szeretne ajándékba adni, vagy kapni? Tuti nyerő ajándék borkedvelőknek!

Tokaji - magyar termék

Tokaji – magyar termék

SZILVAPÁLINKA, PÁLINKÁS CSOKI ÉS PAPRIKA

Remek magyaros termékekből álló kiscsomag cégek részére, akik mindenképpen szeretnének egy kicsit olcsóbb, de méretben tisztességesebb pálinkát ajándékozni a partnerek részére. A pálinkás üvegen a legkedveltebb magyaros motívum látható, színes, látványos díszítéssel. A pálinka mellé egy kalocsai mintás, pálinkás étcsokit és édes, kalocsai fűszerpaprika őrleményt párosítottunk, melyek csomagolásukat nézve is remekül összeillenek.

Magyaros ajándékcsomag cégeknek

Magyaros ajándékcsomag cégeknek

PÁLINKA, PÁLINKÁS CSOKI, MÉZ, LEKVÁR, PAPRIKA 

Mindenből egy csipetnyi! Akár lehetne ezt a nevet is adni ennek az ajándékcsomagnak, hiszen minden tipikus hungarikumból van benne egy kicsi! Paprika, méz, pálinka.. és nem is soroljuk tovább..! Nem véletlen, hogy az egyik legkedveltebb céges ajándék! Válaszd ezt a hagyományos magyaros termékekből álló csomagot!

Top 5 ajándékcsomag hagyományos magyaros ajándékokból

Top 5 ajándékcsomag hagyományos magyaros ajándékokból

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás