Magyaros ajándék – ChocoMe

Az elmúlt évek legnagyobb sikertörténe

“egyedi csokoládé, ahogyan én szeretem”

Minden rosszban van valami jó! Mind jól ismerjük ezt a közhelyé vált mondást, de vannak, akiknek tényleg egy bizonyos rossz hozza meg a későbbi jót! Ezek közé a szerencsés emberek közé sorolható Mészáros Gábor, akinek cége a chocoMe Kft. a legsikeresebb hazai csokoládékészítő vállalkozás lett az elmúlt években.  Gábor sokáig egy multinacionális cég trade marketing vezetőjeként tevékenykedett. (Ebbe a munkakörbe beletartozik a termelő, gyártó és kereskedő által végzett olyan tervszerű tevékenységsorozat, melyben mindkét fél érdekeit és céljai érvényesülnek. Feladat még a vevői igények és elvárások folyamatos kielégítése, a növekvő bevételek elérése és javuló versenypozíció elérése.) Ám a gazdasági világválság közbeszólt és elvesztette állását, majd jó ideig nem talált újat, ezen idő alatt kezdett benne megfogalmazódni, hogy saját céget kéne alapítania.

magyaros ajándékcsomag

kézműves csokoládé, forrás: forrás: www.uzletresz.hu

Amolyan lelkes műkedvelője volt a gasztronómiának, innen jött az ötlet és céljául azt tűzte ki, hogy létrehozza a magyar honban ekkor még csak szárnyait bontogató csokoládékészítő szakma egyik vezető műhelyét. Gábor alaposan ki volt képezve és kellő tapasztalata is volt az üzleti területről, ám a csokoládéhoz nem értett. Ezen a téren is igyekezett kellő ismereteket szerezni, ezért a világhírű Callebaut csokoládéakadémiára ment tanulni Belgiumba. Ebben a nagy tekintélyű intézményben igazi szaktekintélyek voltak a mesterei. Miután már kellően kiképezve érezte magát elindulhatott a csokoládékészítés. Vállalkozása nevéül a chocoMe-t választotta, ezzel azt kifejezve, hogy ő minden embernek a számára tökéletes csokit készítse el. Mondhatnák azt ahány ember, annyi csokoládé elvet akarja megvalósítani, ehhez közel 60 millió kombináció áll a csoki rajongók rendelkezésére.

magyaros ajándék - chocoMe - kézműves csokoládé

magyaros ajándék – chocoMe – kézműves csokoládé

A táblás csokoládék mellet megjelent a Raffinée, aminél olajos magvak és liofilizált gyümölcsök, keverednek belga csokoládéval golyóformába öntve, nem szabad megfeledkezni az idei év újdonságáról a Voilé-ról, ami kandírozott narancshéj, illetve citromhéj, vagy gyömbér étcsokoládéba mártva.

Magyaros ajándék - chocoMe - kézműves csoki

Magyaros ajándék – chocoMe – kézműves csoki

Termékeinél csak a legkiválóbb alapanyagokat használja és minden egyes tábla kézzel készül. 2010 óta a cég egyre sikeresebb a mai napig Mészáros Gábor egy személyben a tulajdonos, a csokoládémester, marketingvezető és az üzleti vezető is. A chocoMe indulása óta számos hazai és nemzetközi díj, elismerés birtokosa, ahogy mondani szokták egy igazi siker sztori Mészáros Gábor és az ő chocoMe-je. Sikere, eredményei, elismerései több rendkívül fontos összetevőből állnak össze. A kiváló minőségű alapanyagok, legyen szó a csokoládéról, a liofilizált gyümölcsökről, a magvakról, a fűszerekről, illetve ugyanilyen meghatározó a gondosan megtervezett csomagolás, a megfelelő üzleti tervezés és kivitelezés is. Illetve azaz egyedi ötlet, hogy mindenki a maga saját ízlése szerint állíthat össze a maga vagy más számára egyedi csokoládét, ezzel feledhetetlen élményt létrehozva. Meg kell még említeni, hogy minden cégnek bizonyos idő elteltével meg kell újulnia, új termékeket, jelen esetben új ízeket létrehoznia. A chocoMe ebben sem marad el, jól szerkesztett honlapján mindig követhetjük a céggel kapcsolatos híreket, legyen szó a nemzetközi elismerésekről, az újonnan megjelenő termékekről

Talán nem véletlen, hogy ajándékküldő cégünknél is a legnépszerűbb termékek közé tartoznak a chocoMe termékei, amiket természetesen megrendelhet tőlünk több csomagban is. Mi most itt egyet emelnénk ki, mégpedig a külföldi vendégeket váró vásárlóink kedvenc válogatását a Fejedelmi Meglepetés csomagunkat, melyben a különleges vadborsos étcsokoládéval bevont mandulás Raffinée az egyik legkülönlegesebb elem.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás