Kicsi magyar ajándékok

Éppen látogatóba készülsz külföldre a barátokhoz, rokonokhoz vagy a párodhoz? És vinnél nekik valami kicsi magyaros ajándékot, ami esetleg a repülőre is felvihetsz? Érdemes olyan ajándékot vásárolni amit fel tudnak használni, vagy szépségéből adódóan szívesen tennék ki a lakás valamelyik pontjába. Bár utóbbit talán kevésbé sikeres, hiszen valljuk be, az emberek jobban örülnek az olyan kedveskedésnek ami hasznos lehet.

Összeszedtünk néhány kisebb és nagyobb ajándékot, amit könnyedén beszerezhetsz és persze igazán magyaros és nem utolsó sorban biztosan örömet szerzel vele!

Magyar termékek ajándékba

Kicsi magyar ajándékok

Ötletek finom és kicsi magyaros ajándékokhoz

Mézeskalács

Itthon nagy hagyománya van a mézeskalácsnak és évszázadok óta rendkívül jó minőségben készítik. Rengeteg féle formában és különféle díszítéssel kaphatóak, és nem csak a vásárokon! Nagyon kedves ajándék, és vagy megeszi az ember, vagy kiteheti dísznek, vagy karácsonyfáját öltözetheti fel vele!

Mézeskalács mint magyar ajándék

Mézeskalács mint magyar ajándék

Méz

Itthon sokféle ízben és méretben kaphatóak minőségi mézek. Szuper ajándék lehet, nagyon sokan kedvelik, mellényúlni nem könnyű vele!

Pálinka

A pálinka igazán népszerű magyaros ajándék. Nagyon sok ízben és kisebb kiszerelésben is kapható. Pálinkát tartalmazó nagyobb ajándékcsomagot nálunk is beszerezhetsz, rendeld meg oldalunkon!

Magyaros ajándékcsomag pálinkával

Magyaros ajándékcsomag pálinkával

Szamos bonbon

Szamos termékekből is rengeteg félét lehet vásárolni, de ha nagyon kicsit szeretnél akkor biztosan sikerülni fog, hiszen kicsi 1 darabos bonbont is lehet. Ha nagyobbra gondoltál és esetleg valami mással szívesen párosítanád, akkor tudjuk ajánlani Magyarországról szeretettel ajándékcsomagunkat!

Magyarországról ajándékcsomag

Magyaros ajándékcsomag – Magyaországról szeretettel

Felfűzött paprika

Nagy hungarikum a paprika. Szegeden és Kalocsán teremnek az igazán minőségi fűszerünk!

Számos formában lehet megvásárolni, de talán a felfűzött szárított paprikaként esztétikusabb és használhatóbb ajándék! Ha ez nem tetszene akkor sima őrölt fűszer paprikát bárhol tudsz venni valamilyen szép csomagolásban, olyat amilyet nálunk is lehet kapni kanalas formában.

Magyaros ajándék fűszerpaprika

Magyaros ajándék fűszerpaprika

Ötletek kicsi tárgyi magyaros ajándékokhoz

Magyar kártya

Ha játékos típusú az a személy akinek az ajándékot szánod, akkor szerintem ezt a kártyacsomagot ne hagyd ki! De! Hogy tudjon vele játszani és ő is megértse, esetleg küld el neki a különböző játéktípusokhoz a játékszabályt vagy nyomtasd ki neki erről a linkről. Biztosan örülne neki!

https://www.pagat.com/national/hungary.html

Rubik játék

Egy ilyen bűvös kockának biztos sikere lenne! Ma már többféle alakzatban és más néven elkeresztelt, ilyen logikai játékot is be tudtok szerezni. Én már kipróbáltam a Rubik Magic vagyis bűvös négyzet típusú hajtogató típust, nekem nagyon tetszik! Ha  „unalmas”-nak tartod a nagyon ismert hagyományos formát, akkor kockáztasd meg egy  másikfélének a megvásárlását!

Rubik magic magyar ajándék

Rubik magic magyar ajándék

Magyar CD / könyv / könyvjelző

A kedvenc könyvedet biztosan már lefordították angolra, például a Pál utcai fiúkat vagy egy komolyabb Márai Sándor művet. Ha egy könyvre esett a választásod akkor remek választás hozzá egy magyarosabb kinézetű könyvjelző! Vagy szerezd be kedvenc magyar előadód CD-jét!

Levendula párnácska

Mindenki ismeri a lila virágú és kellemes illatú levendulát. Sok mindenre felhasználható, teába, konyhába, dekorációként is. Kicsi magyar ajándékként jól megállja a helyét. Illóolaj formájában vagy gyógyteaként megtudod vásárolni drogériás boltokban de ha szép ajándékra gondoltál akkor egy szép levendula párnát tudok ajánlani.

Magyaros ajándék levendula párnácska

Magyaros ajándék levendula párnácska

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás