Virágküldés felsőfokon – Mert virágot adni és kapni is jó!

Napjaink divatja a virágküldés…

Vagy legalábbis mi nők szeretnénk, ha így lenne. Hiszen azt jelképezi, hogy valaki szeretettel gondol ránk, részei vagyunk gondolatának. Köztudottan a hölgyek jelentős része szeret virágot kapni, elmerülni egy csodaszép csokor szépségében és bódító illatában. A virágküldés manapság már nagyon egyszerű dolog, hiszen az interneten előre megkomponált csokrokból válogathatunk a saját és a megajándékozandó hölgy ízlésének megfelelően.

Virágküldés felsőfokon

Virágküldés felsőfokon

Hogyan rendeljünk virágot?

Ha valakit meg szeretnénk lepni egy csokorral, nincs más dolgunk, mint az interneten keresni egy webáruházat, ahol virágküldéssel foglalkoznak. A kiválasztott oldalon olvassuk el a hozzászólásokat, véleményeket, más vásárlók elégedettek voltak e. A virágküldő cégeken nagy felelősség nyugszik, fontos az időzítés, precizitás, hiszen a kiszállított csokroknak friss virágokból kell állniuk, szállítási sérülésektől mentesen. Salátáért ugyebár a zöldségeshez fordulnánk… 🙂

Virágfutár - A Hónap Ajándéka Webáruház

Virágfutár – A Hónap Ajándéka Webáruház

Ha megtaláltuk a megfelelő csokrot nincs más dolgunk, mint berakni a virtuális kosarunkba és elsétálni a virtuális pénztárhoz. Ha megadtuk a szállítási és számlázási adatokat már csak a fizetés marad hátra. A legtöbb webáruházban fizethetünk átutalással és bankkártyával is, amely azonnal meg is jelenik a webáruház rendszerében. Azonban figyeljünk oda, ha sürgős a szállítás nem tanácsos az átutalásos fizetést választanunk, mert a bankok rendszerén nem biztos, hogy azonnal átfut a tranzakciónk, mi pedig lekésünk a jeles alkalomról. Ezek után pedig már csak várnunk kell és bezsebelni a dicséreteket 😉

Ajánlatunk…

Most pedig egy kis fényképes ízelítő webáruházunk legnépszerűbb csokraiból.

“Álmodban” kompozíció

Egyik legnépszerűbb csokrunk, barátnőnek, édesanyának is kitűnő választás A púder színek dominálnak ebben az elbűvölő összeállításban, melyet színben harmonizáló kaspóval szállítunk. Rózsa színvariációk, gerbera és krizantém alkotja némi zöld díszítéssel.

Virágküldés - Álmodban csokor

Virágküldés – Álmodban csokor

“Pompadour” – Káprázatos rózsavariációk

Ezt a tüzes csokrot 35 szál vegyes színű rózsa alkotja, mintha egy káprázatos naplementébe néznénk bele, bódító illattal. Kell e ennél szebb csokor, ami a maga egyszerűségével válik nagyszerűvé?

Pompadour virágcsokor

Pompadour virágcsokor

“Még csajosabb” csokor a vagány nőknek

Egyik kedvenc csokrom, színvilága igazán belevaló csajoknak szól. A csokrot alkotó virágok: rózsa, gerbera, liliom, tulipán a pink színeiben pompáznak, mely remekül harmonizál a különféle árnyalatú zöld díszítéssel.

Még csajosabb virágcsokor

Még csajosabb virágcsokor

Ha szeretnél megajándékozni valakit egy káprázatos virágcsokorral, ne habozz és látogass el hozzánk, válogass páratlan szépségű csokraink között, mi pedig minden mást elintézünk helyetted.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás