Logózható karácsonyi reklámajándék

Akik még nem kezdtek el a karácsonyi ajándékokon ötletelni, azt mondjuk, eljött az ideje!
Érdemesebb minél előbb kigondolni, mivel is szeretnéd meglepni a munkatársakat és a céges partnereket megajándékozni. Tudjuk, ez az egyik legnehezebb feladat, de ha van elképzelésed és még nem tudod pontosan hogyan állna össze az ajándék, mi segítünk! Webáruházunkban nem csak ajándékcsomagokat lehet rendelni, hanem logózható reklámajándékokat is! Ebben a bejegyzésünkben elsősorban a karácsonyi logózható ajándékokat ismertetjük, de ha ajándékcsomagot szeretnél mindenképpen, akkor itt tudsz szemezgetni a legújabb ajándékcsomagjaink közül.

Emblémázható karácsonyi ajándékok

Ünnepi hangulatú, karácsonyi motívummal ellátott emblémázható ajándékok széles tárházát kínáljuk a cégeknek. Az ilyen jellegű ajándékoknak, mint például egy színes bögre, nagy sikere lehet a munkatársak körében, mert az összetartozást erősítheti, illetve a cég iránti hűséget.  Fontos, hogy ha logózható ajándékot szeretnél rendelni, hogy 50 darabtól tudjuk vállalni az egyedi emblémázást. Ajánlatkérésed során a következő információkra van szükségünk: mely termékek érdekelnek, hány darabra van szükséged. Továbbá érdemes a vektoros céglogót is ajánlatkérésedhez csatolni, hogy tudjuk hány színnyomással kellene emblémázni az ajándékot. Természetesen ez alól kivételt képeznek a gravírozással, dombornyomással stb igényelhető reklámajándékok.

Logózható karácsonyi mintás bögre kanállal

Hasznos vagy nem hasznos, jó választás vagy nem jó ajándék a bögre karácsonyra? Szerintünk mindig remek ajándék! A munkanap indításaként egy meleg forró itallal, kávéval vagy teával pörgetjük fel magunkat. Így mindenképp szükségünk vagy pohárra, és mennyivel kellemesebb a téli időszakban egy hópehellyel díszitett kedves bögréből inni.
Ár logózás nélkül: 1056 Ft + áfa*

emblémázható reklámajándék karácsonyra

emblémázható reklámajándék karácsonyra

Meleg takaró karácsonyra

http://reklamajandek.ahonapajandeka.hu/takaro/116315–takaro-piros-4290-08
Piros színű 120*150 cm méretű meleg takaró szintén jó választás lehet karácsonyi ajándékként. Biztosak lehetünk benne, hogy haszontalan tárgyként nem fog valahol porosodni. A hideg időben melegen tart egy pihentető estén, vagy akár nyáron is megállja a helyét egy strandon. A hozzáillő összefoggal, hímzéssel és szitanyomással lehetséges logóztatni.
Ár logózás nélkül: 5479 Ft + áfa*

takaró reklámajándék karácsonyra

takaró reklámajándék karácsonyra

Szív alakú karácsonyfadísz

Apró de kedves ajándékkal szeretnéd meglepni a munkatársakat? Válaszd ezt az ajándékot ha szép, de olcsó dísszel szeretnéd megajándékozni a kollégákat.
Ár logózás nélkül 236 Ft + áfa*

logózható karácsonyfadísz

logózható karácsonyfadísz

*Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás