Esküvői virágkavalkád

Nincs esküvő virág nélkül! Legalábbis én még nem találkoztam olyannal ahol legalább a menyasszony kezében és a vőlegény zakóján ne lett volna egy-egy virágcsokor és dísz. Vannak akik valóban minimális virágot használnak, és a dekorációt is inkább másfajta módon oldják meg, így olcsóbban és egyszerűbben díszíthetik fel a lagzira a termet! Hát való igaz, hogy a virág dekorációk macerásabbak és nem a legolcsóbb kategóriába tartoznak, de aki mégis úgy dönt, hogy ezt választja, az számtalan szebbnél szebb, mutatósabbnál mutatósabb ötlet közül válogathat!

virágba borult esküvők

forrás: pinterest.com

Virágba borult esküvők

esküvői virágdekorációk

forrás: pinterest.com

Ha kiválasztottuk milyen hangulatú és színvilágú legyen a terem, akkor a következő lépés a virág fajták kiválasztása. Ezt megtehetjük a színek, formák vagy akár a virágok jelentése alapján is! Sokaknak nem mindegy, hogy a választott fajta milyen rejtett jelentéseket takar, így a szín választás csak a virág kiválasztása után esedékes. Bármi alapján is választunk, a lényeg, hogy időben elkezdjük a dekorációk, csokrok és egyéb virágos kellékek megtervezését.

Virágos bevonulás

A széksor között bevonuló menyasszony a gyönyörű ruhában és káprázatos csokorral a kezében önmagában is nagyszerű látvány, de még mutatósabb ha a sor szélén lévő székeket vagy a bevonuló sort virágokkal díszítjük, esetleg virágszirmokkal szórjuk fel.

virágos esküvői bevonulás

forrás: pinterest.com

virágos nyári szabadtéri esküvők

forrás: pinterest.com

Asztaldíszek virágból

Asztaldíszeket saját kézzel is könnyen elkészíthetjük, ha van egy kis kézügyességünk, és időnk. Egy szalvétagyűrű elkészítése néhány perc alatt megvan. Ha már előre szeretnénk elkészíteni, akkor akár művirágból is készíthetjük. Ma már nagyon élethű, gusztusos művirágok is léteznek, csak utána kell járni, hol lehet beszerezni őket!

asztaldísz lagzira

forrás: pinterest.com

Gyertya és mécsestartó gyakorta előfordul esküvői dekorációként az asztalon. Önamagukban is remek díszek, ahogy a gyertya világít benne, de mi mégis inkább a virágokkal megtöltött verziót kedveljük. Egy régi antik mécses tartót töltsünk meg szebbnél szebb virágokkal az igazi vintage hangulatért.

virágos esküvői dekorációk

forrás: pinterest.com

Egy jégtömbbe zárt  rózsaszálnál nem is találhatunk kifinomultabb és elegánsabb asztaldíszt!

virágos dekorációk

forrás: pinterest.com

Virág dekor

A termet sok féle kép díszíthetjük, érdemes kihasználni a csillárokat, függönyöket, és koszorúkat, füzéreket lógatni rájuk. A mennyezetről valamilyen formában lelógó virágok nagyon mutatósak tudnak lenni, csak ügyelni kell rá, hogy ne lógjanak túlságosan az asztalra, vagy a tánctérre.

virágfüzérek a nagy napra

forrás: pinterest.com

csodaszép virág dekorációk

forrás: pinterest.com

legszebb virág díszek esküvőre

forrás: pinterest.com

Köszönetajándékok

A köszönetajándék is lehet virágos, ha elég kreatívak vagyunk. Egyik kedvencünk az ibolyás nyalóka, ami amellett hogy díszíti is az asztalt, el is fogyasztható.

virágos köszönetajándék ötletek

forrás: pinterest.com

Az üveggömbbe zárt virágok számtalan fajtájával találkoztunk már.

köszönetajándék és asztaldísz virágból

forrás: pinterest.com

Virág gyűrűpárna

Nem csak gyűrű párnán lehet a jegygyűrűket tartani. Ha elég merész vagy, szakíthatsz a hagyománnyal és kipróbálhatod ezt a meglepő de romantikus változatot. Húzd a rózsa szárára a két gyűrűt vagy rejtsd a virág szirmai közé.

virágos gyűrűpárna

forrás: pinterest.com

gyűrűpárna esküvői szertartásra

forrás: pinterest.com

Virágfal fényképezéshez

Az esküvői fotózáshoz már sok vicces és ötletes tippet adtunk korábbi cikkeinkben. A virágfal egy sokkal kifinomultabb fotózási “kellék” mint például az álarcok. Csodálatos hangulatot kölcsönöz az esküvőd megörökítéséhez.

virág tippek a lagzira

forrás: pinterest.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás