Csináld magad ajándékok férfiaknak

Vajon mit lehet venni egy férfinak, vagy mit lehet készíteni? Nem egyszerű kérdés, ezen mindig nagyon sokat kell gondolkodni, legalábbis nekem biztosan. Legyen az névnap, születésnap, karácsony vagy más ünnep, mindig fejtörést okoz az ajándék kitalálása. Még ha olyan jól is ismerjük barátunkat, családtagunkat, akkor sem biztos, hogy sikerül bármiféle ötlettel előállni. A szokásos ajándékok, az egy idő után unalmassá válnak.

Emlékszem egyszer vettünk édesapámnak egy nagyon minőségi kézi lámpát. Ennek már sok éve, de mai napig emlegeti, használja és imádja.  És pár éve készítettem egy karkötőt a páromnak, egyszerű fonalcérnából egy nagyon könnyű technikával készítettem és addig hordta míg le nem foszlott a csuklójáról. Örült neki és nagyon szerette, így mindenképp megéri saját kezűleg ajándékot készíteni!

Készítsd magad ajándék ötletek férfiaknak

Saját készítésű fotókból montázs vagy képkeretezés

Mióta mobiltelefonja van mindenkinek, és már igen magas minőségű képek fotózásához is alkalmas,  rengeteg képet készítünk csak mobiltelefonnal. Mivel a telefonunk mindig nálunk van, így a lehetőség adott, hogy a legjobb pillanatokat és élményeket lekapjuk, akárhol vagyunk éppen.

A párodnak egy remek ötlet lehet, akár szülinapra vagy évfordulóra saját fotóitokból előhívatni. Nyaralás, spontán képek, olyanok melyekhez élmény fűződik. Ezeket a képeket rendszerezni és képkeretekbe foglalni, vagy egy hatalmas montázst készíteni ezekből a fotókból és nagy képként előhívatni . Ez az ötlet persze másra is szabható, esetleg édesapádnak akinek a családi fotókból lehet összeállítani egy ilyen remek kollázst.

Ajándékötlet férfiaknak- képek, képkeretezés

Ajándékötlet férfiaknak- képek, képkeretezés

Csináld magad paracord karkötő vagy kulcstartó

Vannak olyan férfiak akik  szeretnek  valamiféle „ékszert” hordani magukon, és egy igazán férfias ötlet , a pár éve igen ismerté vált paracord  (zsinór) mánia, melyből különféle technikákkal egyedi karkötőt készíthetsz! Többféle színben és méretben kapható, és rengeteg technika áll rendelkezése az interneten melyekből szuper csuklóra való készülhet. Olcsó és igazi készítsd magad ajándék lehet szerettednek.

A zsinórból nem csak karkötőt tudsz készíteni, hanem kulcstartót is, lakáskulcshoz vagy slusszkulcshoz.

Paracord karkötő férfiaknak ajándékba

Paracord karkötő férfiaknak ajándékba

Készíts italt vagy süss neki valami finomat!

Ezt az ital receptet már én is kipróbáltam, egy finom tojáslikőrnek senki nem tud ellenállni. Nem nagy ördöngösség elkészíteni és isteni finom desszert alkohol. Ennek karácsonykor is nagy sikere lehet!

Íme a recept:

0,5 liter tej
5 tojássárgája
40 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
1 evőkanál rum ( rum aroma)
3,75 dl vodka

Felvert tojássárgájához keverjük a cukrot és vaníliás cukrot  majd habosra verjük. Lassan hozzáadjuk a lehűtött, felforral tejet miközben folyamatosan keverjük. A vodkát és a rumot végén öntjük hozzá.

Csináld magad tojáslikőr ajándékba férfiaknak

Csináld magad tojáslikőr ajándékba férfiaknak

Pinterest oldalunkon még több ajándékötletet találsz!

A képek forrása: pinterest.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás