Anyák napi virág- és ajándékcsomag küldés

Idén, 2019-ben május 5-re esik az Édesanyák és Nagymamák napja, ami az egyik legszebb ünnepünk! Ennek okán minden évben teljes erőbedobással dolgozunk az új anyák napi ajándékcsomagokon, hogy egy igazán szép és különleges ajándékot küldhessenek vásárlóink az Édesanyjuknak. Ajándék- és virágküldő szolgáltatásunk azoknak nyújt segítséget, akik nem tudják személyesen felköszönteni Őket. Sokan élnek külföldön, távol szeretteiktől, így azt gondoljuk hogy az anyák napi virágküldés kiváló lehetőség arra, hogy hatalmas örömet szerezzenek a szeretett személynek!  Anyák napi ajándékok tekintetében a legtöbben a virágküldés lehetőségét választják, ezért számos pompázó csokorral várjuk webshopunkba a kedves érdeklődőket. Azonban nem csak virágcsokor választható anyák napjára, hanem finom és kényeztető ajándékaink közül is lehet válogatni. Ajándékcsomagjaink gyönyörűen masnizott prémium díszdobozos vagy sátortetős csomagolásba összeállítva kerülnek kiszállításra, a Te személyes üzeneteddel! Kedvező áron kínáljuk csomagjainkat, melyek szépsége felveszi a versenyt a legszebb virágcsokorral is, viszont maradandóbb élményt nyújt az ajándékozottnak. Legújabb anyák napi meglepetéseinkben olyan termékek is kerültek, melyek gondoskodnak a kellemes percekről és az édes finomságokról.

Hamvaska virágcsokor

Anyák napi virágküldés

Anyák napi virágküldés

A legtöbben az anyák napi virágcsokor mellett döntenek mert, inkább a bevált hagyományos ajándékozási formát választják. A virágküldés ma már nagyon egyszerű dolog, hiszen az interneten előre megkomponált csokrokból válogathatunk. Ezek közül biztosan találunk olyat, amelyik Édesanya vagy Mama kedvence lesz. A Hamvaska névre keresztelt, gyönyörűen összeállított virágcsokor csupa színes virággal és rózsával van megbolondítva. További csokrok megtekintéséhez kattints ide!

Gondolok rád ajándékcsomag

Ajándékküldés anyák napjára

Ajándékküldés anyák napjára

Ha nem a hagyományos anyák napi virágküldést szeretnéd választani, akkor mutatunk egy jobb és pénztárca kímélőbb megoldást! Küldj mutatós ajándékcsomagot anyák napjára! Az Édesanyák megérdemlik a törődést! Ez a levendula és ibolya illatú termékeket tartalmazó csomag, biztosan pihentető perceket fog nyújtani egy fáradt nap után. Lila színben harmonizáló ajándékcsomagunk nem csak fürdő-, hanem édes tejcsokoládés élményt is kínál.

Tavasz ajándékcsomag

Ajándékküldés anyák napjára - Tavaszi ajándék

Ajándékküldés anyák napjára – Tavasz ajándékcsomag

Igazi tavaszi hangulatú meseszép ajándék Édesanyáknak! Virágmintás minőségi termékeink gondoskodnak a boldog percekről! Az összeállítás egy mézes tejcsokit, szálas teát és egy szuper fürdőbombát tartogat Neki!

Köszönet ajándékcsomag – Nagymamáknak

Köszönet ajándékcsomag nagymamáknak

Köszönet ajándékcsomag nagymamáknak

Már tavaly is nagyon sikeresek voltak azok a csomagjaink, melyekben saját fotóval kérhető képkeret van. Ezzel még személyesebbé tehető az ajándék! Így amikor Nagymama kiveszi a csomagolásból, szívmelengető érzés lesz kézben tartania a közös fotót.

Ne hezitálj, nézd meg ajándékainkat és rendeld meg időben a virágcsokrot és- vagy ajándékcsomagot! Csomagjaink limitált kiadásúak, a legtöbb csak kis darabszámban érhető el! 

Örömteli ajándékozást kívánunk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás