Húsvéti ajádékcsomag küldés mindenkinek

A Húsvét egy családi ünnep. Emlékszem gyermekként mindig nagyon vártam ezt az alkalmat. Ilyenkor felkerekedett a család és meglátogattuk a vidéken élő nagyszülőket, akikkel évente csak a nagyobb ünnepek idején és a nyári tanítási szünetben találkozhattam. Sajnos jelenleg ez egy távoli emlék, hiszen már egy éve nem ülhet össze a bővebb családi kör, hogy együtt ünnepeljünk. Emiatt megnövekedett az érdeklődés a húsvéti ajándékcsomag küldés iránt, mely igénynek igyekszünk mi is megfelelni.

Húsvéti ajándékcsomag küldés

Húsvéti ajándékcsomag küldés

Húsvéti ajándékcsomagjainkkal szeretnénk lehetőséget biztosítani az ajándékozásra azoknak is, akik más módon nem tudják megoldani, hiszen minden csomagunkat házhoz szállítjuk az ország teljes területén.

Húsvéti ajándékcsomag küldés gyerekeknek

Húsvéti ajándékcsomagjainkba a szokásos kézműves édességek helyett, olyan csokikat válogattunk, melyek népszerűek és ismertek a gyerekek körében, ugyanakkor minőségi márkát képviselnek, mint a Boci, Milka, Kinder, M&M’s. A csomagokba apró játékfigurák is kerültek a Húsvét jegyében, pihe puha bárány és tüllszoknyás nyuszika.  Íme néhány csomag gyerekeknek szánt kínálatunkból, melyet a képek alatti linkre kattintva bővebb leírással is megtekinthettek:

Kiegészítő ajándékok gyerekeknek

Ha nagyobb ajándékot is szeretnél küldeni egy gyerkőcnek, a válaszd hozzá opcióban találsz egyéb játékokat, könyvet, társast és egy kézműves nyuszit is, melyet az alkotó kézzel készít csupa természetes anyag felhasználásával. A nyuszi többféle kivitelben választható.

Kézműves nyuszi gyerekeknek

Berci nyuszi gyerekeknek

Kézműves nyuszi Húsvétra

Boróka nyuszi Húsvétra

Húsvéti ajándékcsomagok a családnak

Készültek nagyobb csomagok is, melyet akár az egész család is jóízűen fogyaszthat. Ezekbe nem csak a gyerkeknek szánt édességek kerültek, hanem néhány kézműves finomság is a felnőttek örömére. Az ünnepi hangulat fokozására húsvéti dekorációt is tettünk a csomagokba, melyekből akár kreatív asztaldísz is készíthető.

Szállítási információk

Az ajándékcsomagokat az ország teljes területén kiszállítjuk, így mindenki el tudja juttatni ajándékát szeretteinek. Amennyiben egyedi ajánlatra lenne szükséged, kérdésed vagy kérésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk, hogy az ajándékozás tökéletes legyen ezekben a nehéz időkben is.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás