Vintage stílusú köszönetajándék esküvőre

Vintage szó alatt régies, múltidéző stílust értünk mely főleg a 20-as és 70-es években volt meghatározó irányzat. Jellemzője a virágminta, csipke, selyem, gyöngyök illetve púder színek.

Ez a stílus most újra fénykorát éli, keveredik a régi az újjal és ezt főleg öltözködésben illetve lakberendezésben köszön vissza. Izgalmas, használt hatást keltő tárgyakkal, virágmintás ruhákkal és kiegészítőkkel hozzák vissza ezt a nosztalgikus trendet. Például a régi tárgyak eredeti funkciójától eltérően használnak fel, és egy ósdi széket szekrénynek hasznosítanak, vagy egy új ruhadarab kelthet használt hatást apró virágmintákkal és csipkével ami a vintage stílus alaptulajdonsága.

Pár éve robbant be Magyarországra ez a trend és egyre több kiegészítőt és ruhát lehet kapni ebben a stílusjegyben. Természetesen erre a mások is felfigyeltek és még éttermet is nyitottak Vintage garden néven ami rengeteg vendéget vonz.

Ennek fényében az vintage stílusú esküvők és rettentően divatosak lettek és egyre többen keresik az ehhez alkalmas helyeket, kiegészítőket, köszönetajándékokat és egyre vonzóbb az ebben a stílusban megszervezett menyegző.

from Pinterest

Wintage esküvő – forrás pinterest

Készítsd magad vintage köszönetajándék ötletek

Ezek az esküvők igazán tetszenek nekem, természetes helyszínek, régies falak és bútorok, rengeteg virág, tóparti szertartás. Ilyen helyszínekben szerencsére nincs hiány Magyarországon és lehet válogatni a csodálatosabbnál csodálatosabb vidéki helyszínekben.

Az esküvői köszönetajándékok fontossága is kezd előtérbe kerülni egy esküvő szervezésénél melyeknek már egyre szélesebb a kínálata. Szerintem nagyon kedves és örömet okozó gesztus ami állítólag a szerencse jelképe még a régi időkből.

A vintage stílusú köszönetajándékok nagyon szépek és mutatósak és ehhez szedtünk össze néhány kreatív és igazán egyedi ötletet.

Mit szóltok egy csipkével díszített teamécses tartóhoz? Egyszerű, de mégis mutatós  vintage köszönetajándék lehet és még hasznos is! Sokan szeretnek gyertyát égetni, főleg egy szép feldíszített üvegben, vagy csak a polcot díszíteni vele. Ezt az ötletet akár otthon, kettesben a pároddal is könnyen elkészíthetitek. Egy átlátszó üveget kell venni illetve csipkét, plusz a díszítéshez madzagot vagy szalagot. Ezek után csak rá kell írni a  címkére a vendég nevét és hozzákötni a mécses tartóhoz.

Mécsestartó köszönetajándék

Mécsestartó köszönetajándék

Első ránézésre ez az ötlet drága köszönetajándéknak tűnhet, de azon gondolkodtam el hogy, ezt nagyon olcsón is meg lehet úszni! Sőt megéri, mert rendkívül stílusos és azt hiszem sokan odalennének érte. Főleg az, aki szereti az ilyen kincseket. Bolhapiacokon vagy internetes adok veszek oldalakon nagyon olcsón pár száz forintért is hozzá lehet jutni ilyen kis csészékhez. A szépsége és különlegessége az lenne, hogy nincs egyforma és mindegyik egy egyedi kincset érő példány lenne!

Csésze köszönetajándék esküvőre

Csésze köszönetajándék esküvőre

Egy jó textilboltot kell keresni ahol rengeteg virágmintás, tarka anyag fellelhető! Ebből választanék körülbelül 3 vagy 5 félét és készíteném el a kis vintage stílusú zsákocskákat. Ehhez még szükség lesz pár vékonyabb színes szalagra is ami valamennyire illik a zsákok színéhez! Nagyon vidám, és édes csomagolás! Ezután csak a képzelet szab határt, hogy mivel töltöd meg ezeket az imádnivaló szütyőket! Édességgel, cukorkával, fűszerrel? –  és még biztos sok más ötlettel lehet! 🙂

Vintage köszönetajándék

Vintage köszönetajándék

Vedd vagy tervezd meg a köszönetajándékot vintage esküvőhöz!

Ha nem vagy az a típus akinek van türelme és ideje köszönetajándékot készíteni akkor ez egy egyszerűbb, és szuper ötlet lehet számodra!

A vintage kulcstartók amik kulcsból vannak! – nagyon dizájnosak, főleg ha névre szóló régies betűstílusú címkével van ellátva.

Vintage kulcsok esküvőre

Vintage kulcsok esküvőre

Illetve ajánlanám logózható csokinyalókánkat amit te tervezhetsz meg , választhatsz hozzá akár képet és betűstílust is! Így igazán egyedi, általad elképzeld köszönetajándékot tudnál adni kedves vendégeidnek!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás