Köszönetajándékok, ültetőkártyák a nagy napra

Azok akik esküvő előtt állnak és az idei szezonban szeretnék megtartani az esküvőjüket, már bizonyára kialakult egy kép a fejükben arról, milyen hangulatú lesz a lagzi! Valószínűleg már pontosan tudják milyen virágokból fog állni a csokor, milyen nagy lesz a torta, milyen stílusban lesz megrendezve a szertartás, a és valószínűleg már a terem dekoráció és a színvilág is eldőlt! Az a tapasztalat, hogy a legtöbb pár az utolsó pillanatra hagyja a köszönetajándék beszerzését! Ennek legtöbbször az az oka, hogy elfelejtkeznek róla, vagy csak az esküvő szervezése során találkoznak magával a ténnyel, hogy egy esküvőt ma már nemigen rendeznek valamilyen apró köszönetajándék nélkül!

Köszönetajándékról

Hangulatos köszönetajándék tippek

Forrás: pinterest.com

A köszönetajándék több okból is praktikus! Ha ügyesen választjuk ki mi legyen maga az ajándék és az passzol az esküvő témájához, hangulatához, akkor a szertartás vagy a vacsoraasztal egyik legszebb dekorációja is lehet egyben! Érdemes olyan köszönetajándékot választani, ami egyben ültetőkártyaként is funkcionál, vagy hasznos lehet, ha az esküvő alkalmával “használható” dolgot választunk például legyezőt, vagy strandpapucsot. Ezek nem csak hogy jól jönnek a nagy melegben vagy a magassarkúban táncolás után, de hozzájárulnak az esküvői dekorációhoz is!

Köszönetajándékok forró nyári esküvőkre

Egy nyári szabadtéren megrendezett esküvőn igen kellemetlen tud lenni egy idő után a nagy forróság. A gondoskodó és figyelmes menyasszonyok pont emiatt szoktak olyan köszönetajándékkal készülni, amivel hűsítheti magát a násznép!

kiegészítők nyári esküvőre

Forrás: pinterest.com

nyári esküvői kiegészítők

Forrás: pinterest.com

Egy legyező ami szigorúan az esküvő hangulatához passzol, vagy egy-egy napernyő, esetleg egy széles karimájú kalap is jó ötlet lehet, de a mi kedvencünk a hűsítő levendulás testpermet, aminek nem csak az illata, de a megjelenése is csodálatos.

kreatív nyári köszönetajándék

Forrás: pinterest.com

Gondoljunk a gyerekekre is

A gyerekek általában nem élvezik annyira az esküvőt mint a felnőttek, a torta után hamar elunják magukat! Sok esküvőn külön programokkal, játszószobával, bébiszitterrel foglalják le a kicsiket, hogy a szülők minél tovább tudjanak bulizni. Igazán jópofa ötlet egy külön gyerekeknek szóló köszönetajándék.

gyerekek az esküvőn

Forrás: pinterest.com

köszönetajándék esküvőre gyerekeknek

Forrás: pinterest.com

Apró finomságok, nyalánkságok köszönetképp

Egy apró édesség mindig remek ajándék, de ha köszönetajándéknak szánod, fontos, hogy figyelj a csomagolásra, tálalásra! Az mindegy, hogy kis dobozkába, esetleg zacskóba teszed, vagy egy hatalmas állványon kínálod a vendégeknek a lényeg, hogy mutatós és ajándék jellegű legyen, ne tévesszék össze a felkínált desszertekkel! 🙂

macaron köszönetajándékba

Forrás: pinterest.com

nyalóka köszönetajándék

Forrás: pinterest.com

Köszönetajándék a szertartásra

Azok a köszönetajándékok amikkel a szertartás valamelyik részét tehetjük látványosabbá, igen népszerűek! De mire is gondolunk ebben a pontban? Akár egy csillagszóróra, gyertyára amit a torta felvágása utána sötétben mindenki egyszerre gyújt meg ezzel köszöntve az ifjú párt. A szappanbuborék fújó vagy a színes konfetti is ebbe a kategóriába tartozik! Bármi amivel a emeljük az ünnep hangulatát jó lehet, de vigyázzunk, hogy olyan ajándékot válasszunk amivel sem a dekorációban sem egymás épségében nem tehetünk kárt!

csillagszóró mint köszönetajándék

Forrás: pinterest.com

Ültetőkártya mint köszönetajándék

Az asztalon elhelyezett köszönetajándék egyben lehet az ültetőkártya is, amennyiben a vendég neve szerepel az ajándékon! Igen kedvelt köszönetajándék a mézeskalács, apró növény, a hűtőmágnes vagy a csokinyalóka, ezek mind mint ültetőnek is megfelelnek a teríték mellett, ha névre szólóan rendeljük meg vagy készítjük el őket! Ha magát az ajándékot nem is névre szólóan készítjük el, a csomagolásán még feltüntethetjük a vendégek nevét.

hangilatos köszönetajándék ötletek

Forrás: pinterest.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás