Köszönetajándék őszi esküvőre

Egy őszi esküvőnek is megvannak a maga szépségei és előnyei. Ilyenkor általában már kedvezőbb az időjárás, nem kell a 40 fokos hőségben több réteg ruhában feszengenünk. Csodálhatjuk az ősz színeit, ami egyben az esküvő dekorációjához is remek koncepció lehet. A meleg, föld színekkel barátságos, bensőséges hangulatot teremthetünk.A köszönetajándék pedig megkoronázza szeretteink hangulatát is.

 Őszi esküvő - Forrás: seventpros

Őszi esküvő – Forrás: google.com

Köszönetajándék az ősz jegyeiben

Hazánkban is egyre nagyobb divat az esküvőkön köszönetajándékot adni a meghívottaknak. Ezeket megvásárolhatjuk vagy magunk is készíthetünk, ha van rá elég időnk és nem túl népes a meghívottak tábora. Az ősz remek témaalap a köszönetajándék kiválasztásánál is, döntsünk akár ehető, akár hazavihető ajándék mellett. Ha praktikusságra törekszünk a köszönetajándék egyben lehet az ültetőkártya is, díszes papírral kiegészítve, amire a velünk ünneplők nevét írjuk. Témának bármit választhatunk ami az ősszel kapcsolatos, legyen az akár tök, falevelek, őszi termések. Bátran játszunk a színekkel is, kombináljuk merészen a narancs, barna, arany, citrom és bordó árnyalatait.

 Őszi esküvő dekoráció

Őszi esküvő dekoráció – Forrás: google.com

A kényelmes megoldás – Rendelhető köszönetajándék ötletek

Nem mindenkinek van lehetősége, ideje arra, hogy saját maga készítse el a köszönetajándékokat. Ilyenkor sem kell lemondanunk az egyedi elképzeléseinkről, hiszen számtalan cég és lehetőség áll szolgálatunkra, hogy elképzeléseinket megvalósíthassa. Legyen az akár egyedileg feliratozott, személyre szóló meglepetés, vagy bárkinek odaadható egyen ajándék. Ha jól választunk színeket, formákat, az esküvővel harmonizáló ajándékok, ha nem is személyre szabottak, de mindig emlékeztetni fogják a megajándékozott felet a Mi nagy napunkra. És most lássunk néhány konkrét ötletet.

Köszönetajándék - gyertya

Köszönetajándék gyertya – Forrás: prweb

Köszönetajándék szappan

Köszönetajándék szappan – Forrás: ahonapajandeka.hu

Köszönetajándék saját kezűleg

Gondolom sokan vagyunk így ezzel, de a legszebb ajándék mindig az amit csak nekünk szántak. A kézzel készített, egyedi ajándékok. Ezeket nem csak kapni jó, de kedvünk támad viszonozni a kedvességet és beleveszni az ajándékkészítés örömeibe. Remek lehetőség erre egy esküvő, ahol elkészíthetjük vendégeink ültetőkártyáját vagy köszönetajándékát. Természetesen nem minden esetben van erre lehetőség, hiszen több száz fős vendégsereget számláló rendezvények esetében rengeteg időt venne igénybe mindenkinek saját készítésű ajándékot csinálni. Viszont, ha a körülmények adottak és kedvünk is van az alkotáshoz már csak egy szuper ötlet hiányzik, hogy szeretteinket megörvendeztessük. Végezetül lássunk néhány ötletet…

Karamellás alma

Karamellás alma – forrás: pinterest

Köszönetajándék - Őszi esküvő

Köszönetajándék Őszi esküvő

Köszönetajándék - gyertya

Cukorkatartó – Forrás: weddingomania

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás