köszönetajándék koszorúslányoknak

Esküvő szervezésénél a menyasszony első legfontosabb feladata, hogy kiválassza a barátnői, lány rokonai közül, kik legyenek a koszorúslányok. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen a koszorúslányok lesznek azok a fő szervezők, akik az esküvő megszervezésében a legtöbbet segíthetnek. Fontos feladataik közé tartozik a tökéletes és felejthetetlen lánybúcsú megszervezése mellett még a menyasszony segítése, támogatása a ruha kiválasztásánál, illetve kötelessége mindenben segíteni ami az esküvővel kapcsolatos.

köszönetajándékok koszorúslányoknak

forrás: pinterest.com

Köszönetajándék koszorúslányoknak

A sok felelősség ellenére a lányok mindig lelkesen vállalkoznak a koszorúslány szerepére, és rengeteget segítenek, hiszen így ők is a rivaldafénybe kerülhetnek majd az esküvői szertartás alatt. Szó mi szó a koszorúslányok hatalmas segítséget nyújtanak, a menyasszonynak. Lelkileg is támogatják az arát, így nem szabad elfelejteni meghálálni nekik a sok sok munkát és segítséget, egy köszönetajándékkal.

Leszel a koszorúslányom?

Amikor az ara kiválasztja kit hívjon segítségül az esküvő szervezésére, ki legyen az a személy akit szeretne ha mellette állna élete egyik legfontosabb pillanatában, nincs más hátra, mint felkérni a posztra az adott személyt, vagy személyeket. Ennek a legjobb módja, ha egy dobozt állítasz össze minden koszorúlánynak, ami elmondja helyetted, mit is szeretnél kérni.

legyél a koszorúslányom doboz

forrás: pinterest.com

Hívd össze a kiválasztottakat egy időben egy helyre, mintha csak egy csajos délutánt akarnál eltölteni velük, például egy pizzázóban, vagy a kedvenc bárotokban, és amikor mindenki megérkezett add át részükre a meglepetés dobozt.

köszönetajándék a koszorúslányok részére

forrás: pinterest.com

A doboz tetején legyen rajta a “leszel a koszorúslányom?” felirat, hogy a kinyitást követően egyből értsék miről is van szó, a tartalmat pedig te válogasd össze csupa olyan hasznos dologból amit a lányok az esküvőn használhatnak, lehet benne valami egyen ékszer amit a szertartáson viselhetnek, a színek pedig utalhatnak az esküvő színeire is. Készíthetsz be 1-1 noteszt is, amibe egyből el tudjátok kezdeni összeírni, ki miben tud majd segíteni, és közösen ötletelhettek hol és milyen keretek közt rendezzétek meg a lánybúcsút. A doboz lényege, hogy személyes legyen, és egyben emlékként is szolgáljon erre az időszakra.

Egyen karkötő koszorúslányoknak

Egy arany vagy ezüst ékszer de még egy bizsu is remek koszorúslány köszönetajándék egy monogram medállal párosítva. A lányok akár az esküvőn is viselhetik ha a ruhájukhoz passzoló darabbal leped meg őket. Egy monogramos egyen ékszerrel kiváló csoportképeket készíthettek, az esküvőn de akár a lánybúcsú alkalmával is.

egyen karkötő koszorúslány ajándék

forrás: pinterest.com

Koszorúslány ajándék “másnapra”

Vannak olyan koszorúslány ajándékok is amiket inkább poénnak szán az ember mint kedvességnek. Ezek közül a kedvencünk a másnaposságra szánt kis csomagocska, ami segít a koszorúslányoknak átvészelni a lánybúcsú és a lagzi utáni napot. Ennek is több fajtája létezik, a te kreativitásodon múlik, mit teszel bele.

másnapos csomag

forrás: pinterest.com

Egy üveg ásványvíz, és fejfájás csillapító az alapja a csomagnak, de ezt még számos ötletes dologgal ki lehet egészíteni. Tehetünk bele kávét vagy energia italt, kekszet, ropit és egyéb ropogtatni valót, rágót, és sebtapaszt is, de ha igazán szemtelenek akarunk lenni, akkor egy terhességi teszttel is kiegészíthetjük a csomagot, a vicc kedvéért. 🙂

másnapos csomag köszönetajándék

forrás: pinterest.com

Ajándékcsomag a hónap ajándékától köszönetképpen

Válassz egy nagyobb ajándékcsomagot koszorúslányaidnak. Gyümölcstea, zabkeksz, csokoládé, több termék egyetlen csomagban a NŐI KEDVENC-ben. Biztos mindenki megtalálja a számára legjobb terméket,termékeket!

Női kedvenc ajándékcsomag

Női kedvenc ajándékcsomag

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás