Hat köszönetajándék villámgyorsan

Saját készítésű köszönetajándékok

Ügyes kezű, kreatív menyasszonyoknak nagy előnyük van, ha szeretnék kicsit költséghatékonyan megoldani az esküvői násznépnek szánt köszönetajándékot. Egy szép nagy lagzi igazán sok költséget rejt magában, amivel gyakran nem is számol előre az ifjú pár, csak a szervezés során derül rá fény. A saját készítésű dekorációkkal, ajándékokkal, igen sok pénzt meg lehet spórolni, érdemes rá időt és energiát szánni. Ha te magad nem is vagy annyira ügyes biztosan van valaki a családodban akit meg tudsz kérni, hogy segítsen az elkészítésben, de akár néhány koszorúslánynak is kiadhatod feladatként a kreativitást igénylő ajándékok, dekorációk elkészítését!

köszönetajándék diy

Forrás: nleskuvo.hu

Kezdd el időben

Sose hagyd a köszönetajándék készítését az utolsó pillanatra, mert annyi más megoldásra váró dolog jöhet még napokkal a nagy nap előtt, hogy könnyen abba a hibába eshetsz, hogy nem marad elég idő az elkészítésükre! Ha van segítséged akkor szerencsés vagy, de számolj azzal, hogy bármennyire is gyorsan megvan az ajándék, azért egy nagy létszámú esküvőre még akkor is napokba telhet az elkészítésük.

6 kreatív köszönetajándék

A köszönetajándéknál a fő szempont mindig, hogy hangulatban passzoljon az esküvőhöz! Ha a dekorációval harmonizáljuk, akkor maga az ajándék is egyfajta dekoráció, asztaldísz lesz!

Az szerepe mindig legyen egyértelmű, ügyeljünk arra, hogy ajándék jellege legyen! Bármit is találunk ki fontos hogy olyan módon tálaljuk, hogy az ízléses és dekoratív is legyen egyben. Legyen egyértelmű a csomagolásán, hogy mi a szándékunk vele.

Érdemes ráírni hogy “Köszönjük hogy velünk ünnepelsz” vagy egy hasonló köszönetet egy kis címkével. Sokan névre szólóan készítik el ezeket az ajándékokat, ami azért is praktikus, mert így az asztalon az ültetőkártya szerepét is ellátja.

Ahol a csomagolás a lényeg

Bármilyen nagyobb méretű friss gyümölcsöt egy dekorpapírba esetleg selyempapírba ízlésesen becsomagoljuk, felül szalaggal átkötjük majd a levél formájú kis kártyára ráírhatjuk köszönetünket.

 

diy köszönetajándék esküvőre

Forrás: pinterest.com

Üvegbe zárva

Egy kisebb méretű kémcsőbe számtalan dolgot beletehetünk ha az adott dolog ízléses és jól mutat a vacsoraasztalon. Jó ötlet az illatos teakeverék is, de téli esküvőkön akár forrócsokoládé ital hozzávalóit is szórhatjuk bele. Ugye milyen gyorsan elkészíthető?

kreatív esküvői köszönetajándék ötletek

Forrás: pinterest.com

egyedi köszönetajándék ötletek

Forrás: pinterest.com

Természetesen

Több helyen láttam már olyan köszönetajándékot, amit a pár közösen ültetett el egy-egy apró vödröcskébe. Ültess kövirózsát az esküvőtök alkalmával és lepd meg vele a vendégeket a nagy napon.

esküvői köszönetajándék saját kézzel

Forrás: pinterest.com

Egy kis desszert

Bár az esküvőkön mindig van bőven sütemény és torta így valószínűleg nem a lagzin lesz elfogyasztva a süti, keksz vagy egyéb nyalánkság amit köszönetajándékba szánunk. De nem is az a lényeg, hanem hogy mennyire mutatós.

köszönetajándék tippek

Forrás: pinterest.com

Egészségünkre

Nyári esküvőkre egy 2 decis koktél vagy pezsgő egy-egy szívószállal kombinálva kíváló köszönetajándék lesz! Az üvegekről távolítsd el a címkét és ragassz rá saját matricát a nevetekkel, vagy csak a nagy nap dátumával! A lényeg, hogy mutatós legyen a poharak mellett az asztalon.

csináld magad köszönetajándék

Forrás: pinterest.com

Poháralátét

Vékony parafa lapocskákból bármilyen formát kivághatsz, tökéletes poháralátét lesz belőle! Egy alkoholos filc segítségével, vagy ha nem vagy biztos a kezedben akkor akár egy sablont is használhatsz a szöveg megírásához!

poháralátét esküvői terítékhez

Forrás: pinterest.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás