Öt esküvői helyszínötlet

Minden nő megálmodta már legalább egyszer a saját esküvőjét az elejétől a végéig. A helyszínt, a ruháját, az asztali díszítést, az ételsort, a vendégek listáját, talán még nászajándék listáját is összeállította.

Sok fontos pontja van egy lakodalomnak, de a helyszín biztosan nagyban hozzájárul, hogy a kedves meghívottak mennyire és milyen módon fognak rá emlékezni. Összeállítottuk a mi saját esküvői helyszínlistánkat, ahol igyekeztünk mindenféle trendből és irányzatból válogatni a klasszikustól a modernig.

A klasszikus templomi esküvő

Válogatásunk első darabja egy klasszikus esküvői helyszín, ami nem lehet más, mint egy templom. Semmi túldíszítettség, pusztán a széksorok szélein igazi hagyományos esküvői csokrok, illetve egy virágoltár, minden fehérben, ami tradicionális ünnepi, esküvői szín.

A klasszikus templomi esküvő

A klasszikus templomi esküvő

Szabadtéri esküvő

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek hazánkban is a szabadtéri esküvők. Ezek általában szebbek és emlékezetesebbek, mint belső helyszíni társaik, csak a sokszor kiszámíthatatlan időjárási tényezők okozhat kellemetlen pillanatokat, ám ha minden rendben megy a mesébe illő környezet örökké szép emlékű marad minden vendégnek.

Szabadtéri esküvő

Szabadtéri esküvő

Tengerparti esküvő

Bevallom, a személyes kedvencem következik. Számomra nincs szebb egy tengerparti, illetve vízparti esküvőnél, ahol az ifjú pár mögött a nagy kékség terül el. Ahogy a part a vízfelülettel összeér az a leghíresebb festők tájképeire emlékeztet. A táj már magában annyira szép, hogy alig van szükség némi díszítésre. Nem elhanyagolható dolog, hogy az esküvői parti fokozódásával akár még mártózhat is egyet a násznép, ha már nagyon elfáradt a sok táncolástól és frissítene magán.

Tengerparti esküvő

Tengerparti esküvő

Esküvő a kastélyszállóban

A kastélyok is gyakori helyszínei a rendezvényeknek, így az esküvőknek is, különösen az északi országokban kedvelik ezt a megoldást. Hazánkban is számos gyönyörű kastély található, ahol egy pár összekötheti az életét. A nagy előnye ezeknek a helyeknek, hogy mindig tartozik hozzá egy csodálatos park, illetve gyakran saját kápolna is rendelkezésre áll, plusz szebbnél szebb rendezvénytermek közül választhatunk, egyszerre egy helyszínen.

Esküvő a kastélyszállóban

Esküvő a kastélyszállóban

Esküvő a kilátóban

Álomhelyszíneink zárásaként egy olyat választottunk, ami ötvözi az eddigieket. Egy domb tetején lévő kilátó a végső darab, a magaslat pedig a tengerparton helyezkedik el. Az oltár maga a kilátó épülete, ami klasszikus stílusú. Itt sincs szükség sok díszítő elemre. Az ifjú pár mögött elterülő háttérrel nem lesz nehéz dolga a fotósnak. A helyszín akár egy csodálatos képeslap.

Esküvő a kilátóban

Esküvő a kilátóban

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás