Hogyan ajándékozzunk pénzt stílusosan?

Sok pár készít listát azokról az ajándékokról, melyekre szüksége van, megkönnyítve ezzel a választást a vendégek számára. Minden meghívottnak illik ajándékot vinnie a párnak, de vannak, akik maguk szeretik kiválasztani az ajándékot. Ezek a listák nagyon hasznosak tudnak lenni, hiszen nem kell gondolkodunk hogy mit vegyünk és hogy biztosan tetszene e a párnak.  A listán szereplő tételek biztosan olyan ajándékok melyekre szükségük van az önálló élet megkezdéséhez.

Viszont több pár van, akik nem írnak listát, hanem kifejezetten pénzt szeretnének kapni a vendégektől, és ezt a meghívóban kedvesen megírt üzenetként adják a tudtunkra. Ez nem probléma, hiszen vannak, akiknek már tényleg nincs szüksége semmilyen eszközre, mert megvan mindenük, és inkább lakásfelújításba szeretnének beruházni vagy leendő kisbabájuk születésére szeretnének áldozni.

Nem könnyű pénzt stílusosan ajándékozni, de összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan lehet, igényes formában nászajándékba adni az ifjú párnak.

Nászajándék lufiban

Nászajándék lufiban

Nászajándékok

Ezt a tengerparti hangulatot kölcsönző üvegbe zárt homok kagylókkal igazán stílusos pénzajándékozási ötlet. Ennek megvalósítása igazán nem kerül sokba, kreatív boltban minden beszerezhető hozzá. Akár üvegbe zárt kis élővilággal is meglehet tenni ugyanezt. Egy üvegbe szórjunk földet és ültessünk bele valami kisebb virágot és rejtsük el közte az valódi ajándékunkat.

Hogyan adjuk pénzt stílusosan tengeri hangulatban

Hogyan adjuk pénzt stílusosan tengeri hangulatban

A legkisebb összegű papírpénz ma már az 500 forintos, de ha ezt az ötletet szeretnénk megvalósítani, akkor, muszáj lesz felváltani a pénzt, amit szándékozunk adni. Ily módon tekergessük össze a papírpénzt és szépen helyezzük el üvegben. A kísérőkártya se maradjon el!

Pénzadás kreatívan üvegben

Pénzadás kreatívan üvegben

Rengeteg orgiami-pénzhajtási technika fellelhető az interneten. Képkeretbe foglalt szívre hajtott papírpénz a képen látható elképzelésben, nagyon kreatív és stílusos pénzadási mód. Érdemes mindig valami személyeset is beletenni az ilyen jellegű ajándékokba.

Képbe zárt nászajándék

Képbe zárt nászajándék

Bonbonos dobozban tálalt pénzajándék apró és papírpénz is! A pénz mellé akár igazi bonbon édességek is tehetők, több féle ízbe, de ez az ötlet inkább a hidegebb időben javasolt. A papírpénzt érdemes kis szalagokkal átkötni, hogy egyben maradjanak a dobozban.

Bonbonos dobozban kreatív pénzajéndék

Bonbonos dobozban kreatív pénzajándék

Just married ajándékcsomagunkba, melyet esküvői alkalomra készítettünk össze, szintén belerejthetett pénzajándékod. Itt tudod megnézni és megrendelni tőlünk.

Just married ajándékcsomag

Just married ajándékcsomag

További ötletekért látogass el pinterest oldalunkra!
A képek forrása: pinterest.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás