Bajuszos esküvők

Bajusz őrület

Jó néhány éve már, hogy divatba jöttek a különböző bajuszos termékek. Látjuk a ruhákon, ékszereken, telefon tokokon, és különböző vicces bulis fényképeken.  Sokan nem tudják, honnan is terjedt el ez az őrület.

bajusz őrület

forrás: www.pecsma.hu

Egy Ausztráliából indult mozgalom, ami a prosztata rákra hívja fel a figyelmet indítványozta, hogy novemberben a férfiak ne borotválkozzanak, hanem növesszék meg a bajuszukat ezzel felhívva a figyelmet a betegségre és a szűrővizsgálatok fontosságára. A bajusz ennek a mozgalomnak a jelképe, mint például a mellrák elleni kampánynál a rózsaszín szalag.

Bajuszos köszönetajándék és egyéb esküvői dekorációk

Egyre nagyobb divat mostanában az esküvőket, valamilyen téma szerint felépíteni. Ilyenkor a téma adja az esküvői dekorációt, ültetőkártyák és meghívók kinézetét, a torta és sütemények díszítését, a köszönetajándékot esetleg még a helyszínt is. Nem kellett hát sokat várni, amíg a bajusz őrület megfertőzte az esküvőket is.

Amikor kiküldöd a bajusz motívummal ellátott esküvői meghívót, már sejteni fogja a násznép, hogy a szokásosnál viccesebb hangulatra számíthatnak a nagy napon.  A jókedv megteremtéséhez pedig számtalan mód van.

Biztosan Te is voltál már olyan lagziban, ahol a rossz szervezés miatt hosszabb ideig unalmasan kellett ácsorogni. Ez főleg akkor szokott előfordulni, amikor a pár fotózkodik, vagy épp az asztalnál ülve várjátok, hogy kihozzák az ételt. Ilyenkor nem árt, ha van valami, ami leköti a már jókedvű vendégek figyelmét. Ennek az egyik legjobb módja, ha vicces fotózási kelléket biztosítasz a számukra, jelen esetben hurkapálcikára tűzött különféle bajuszforma, amiket kiegészíthetsz kalappal, szemüvegekkel, szájformával. Így amíg ti fotózkodtok, a násznép készíti a jobbnál jobb, viccesebbnél viccesebb képeket, amik egyből mehetnek is a facebookra, instagramra és a többi közösségi oldalra. Kérjétek meg őket, hogy ugyanazzal a hastaggel töltsék fel őket, így utólag könnyen meg tudjátok nézni az összeset.

Ha már bajusz a téma, akkor a dekorációba is bele kell csempészni a bajszokat 🙂  hogy mi minden lehet bajuszos? A lufik például, vagy a szívószál a poharakban és az asztaloknál az ültető kártya.

Nem szabad elfelejtkezni a köszönetajándékról sem, ami lehet egy bajusz és száj alakú csoki nyalóka, vagy bonbon a pár nevével ellátva, esetleg egy hűtőmágnes, vagy cupcake. A lényeg, hogy szerepeljen rajta az ábra valamilyen módon.

Már nálunk is rendelhetőek édességek bajusz stílusban kerek csokoládé nyalókára és bonbonra is kérhető a bajusz, akár a saját nevetekkel együtt.

egyedi tervezésű bajuszos bonbon köszönetajándék

Egyedi tervezésű bajuszos bonbon köszönetajándék

egyedi bajuszos csoki nyalóka esküvőre

Egyedi bajuszos csoki nyalóka esküvőre

Plusz egy ötlet ha a tortára nem is szeretnél bajuszokat, a tetején lévő marcipán figurák lehetnek bajszosak;)

Ezek közül az ötletek közül többet saját kezűleg is el tudsz készíteni, de ha sok vendég lesz vagy nincs időd elkészíteni esetleg nincs kézügyességed hozzá, akár meg is rendelheted őket.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás