Reklámajándék kínálatunk az esküvői szezonra

A reklámajándék mindennapjainkban

Mint tudjuk a logózható reklámajándék, egyedi, emblémázható termékek piacát elsősorban a cégek, vállalatok teszik ki. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a rendeléseket egy minimum darabszámhoz kötik, ami cégek esetében indokolt is, de magánszemélyként már mások az igényeink. Vannak azonban olyan cégek, akik kis tételszámnál is vállalják az elkészítést, itt azonban számolnunk kell azzal, hogy a gyártás technikai költsége, ami nagyobb rendeléseknél szépen leoszlik a darabszámra, a mi kis tételszámú rendelésünk esetében akár drágább is lehet, mint maga a megvásárolt termék. Sajnos a kis tételszámú megrendeléseket mi sem tudjuk teljesíteni, de a nálunk beszerzett reklámajándékok emblémázását kisebb stúdiókban, ahol nem rendelkeznek ekkora készletekkel, szívesen vállalják. De most lássuk azokat az eseteket amikor magánszemélyként is megéri emblémáztatásra adni a fejünket…

Emblémázható lufi esküvőre

Emblémázható lufi esküvőre

Leány-, és legénybúcsú egyedi reklámajándékokkal

Mindenki azt reméli, hogy életében egyszer vesz részt ünnepeltként egy ilyen partyn, így annak felejthetetlennek kell lennie. Rengeteg helyen árusítanak kiegészítőket ezekre az alkalmakra, amivel feldobhatjuk a bulit, de lehetőségünk van saját tervezésű grafikával, felirattal ellátott kellékek rendelésére is. Akár az ifjú pár neve, vagy fotója is szerepelhet egy egy terméken, minden megoldható. Ha a nyári hónapokban kerül sor az eseményre, akár egy közös hétvége keretében is megtarthatjátok a bulikat mondjuk a Balaton parton. Ne felejtsétek el, minél több egyedi holmitok van, annál viccesebb lesz a nap.

Logózható termék tippjeink a nagy napra

Egy strandpapucs, felfújható gumilabda, matrac vagy akár törölköző is jelezheti, hogy bizony ez a csapat összetartozik. Számtalan játékos feladattal is gondoskodhattok a hangulat fokozásáról, amit a menyasszonynak/vőlegénynek kell megoldania “jutalom/büntetés” fejében. Ötleteket meríthettek az interneten, számtalan lehetőség közül választhattok, amik majd felejthetetlenné teszik az estét. Nyugodtan vonjátok be a feladatokba a járókelőket, ők is élvezni fogják. Most pedig hoztam néhány tippet reklámajándék kínálatunkból, lehetséges grafikai ötletekkel, amik segítségével igazán emlékezetes lehet az esemény és örök emlékként megmaradnak az egyediesített reklámajándék termékeitek.

Természetesen teljesen egyedi ötletek megvalósítására is van lehetőség, de ha grafikát szeretnétek terveztetni vegyétek figyelembe, hogy megnövelheti a gyártás idejét, semmit ne halasszatok az utolsó pillanatra.

Reklámajándék kínálatunkból - pólók egyedi grafikával

Reklámajándék kínálatunkból – Női-, férfi pólók egyedi grafikával

Reklámajándék kínálatunkból - férfi sapkák

Reklámajándék kínálatunkból – férfi sapkák

Leánybúcsús kellékek kínálatunkból

Leánybúcsús kellékek kínálatunkból

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás