Ötletek lánybúcsúra

Ha már annyi bejegyzést tettünk közzé blogunkon az esküvő témában, akkor ideje néhány szót ejteni az esküvő előtt szervezendő lánybúcsúról is, mivel a két téma szorosan kapcsolódik egymáshoz. Nem ritka, hogy az esküvő témájához igazodik a lánybúcsú is, persze ez csak akkor lehetséges ha a főszervező koszorúslányok be vannak avatva az esküvő titkaiba.

ötletek lánybúcsú szervezéséhez

Ha a lánybúcsúról beszélünk, mindenkinek a filmekből jól ismert pajzán jelenetek jutnak eszébe, alkohollal, táncos fiúkkal és minden féle illetlen sütikkel és kellékekkel. Mi azonban a szolid és ízléses lánybúcsú hívei vagyunk. Az alkohollal természetesen nincs baj, sőt, remek koktélrecepteket lehet találni az alkalomra, amiket ízlésesen lehet tálalni.

Dekorációs ötletek lánybúcsúra

A lánybúcsú dekorációjáért is a koszorúslányok a felelősek. Nem kell nagyon túlzásokba esni, néhány lufival is remekül lehet a party helyszínét díszíteni. A különböző feliratokkal és ábrákkal ellátott lufik árban igencsak eltérnek a sima egyszínű verzióktól, épp ezért tanácsoljuk az utóbbi megvételét, amit aztán saját, személyre szabott szöveggel lehet kipingálni 🙂

lánybúcsú dekorációk

Néhány ötlet a szövegre:

  • Eladva
  • Szingli többé nem leszek
  • Nemsokára férjhez megyek
  • Ma még lány vagyok
  • Team Bride
  • Csajos este

Lánybúcsú egyen öltözetek

Az este úgy az igazi, ha valamilyen módon összeöltöznek a lányok. Legtöbbször egyen pólót szoktak készíteni, ami egy sima szabású póló vagy trikó amik színben egyeznek és valamilyen frappáns szöveggel van ellátva. Ennek hátránya, hogy ezek a felsők nem épp party hangulatúak, és sajnos nem biztos hogy mindenkinek előnyös a választott fazon, így mindig akad valaki aki nem érzi magát komfortosan magát az este alkalmával. Mi inkább az egyen szalagot  javasoljuk, vagy ha nyáron kerül megrendezésre a lánybuli, akkor a legjobb ha saját készítésű virágkoszorút választotok, így mindenki egyedit választhat és garantáltan menni fog a bulizós öltözetéhez.

virágfüzér lánybúcsúra

Képek a lánybúcsú emlékére

Az este alkalmával ne felejtsetek el képeket csinálni amivel megörökíthetitek a menyasszony utolsó hajadon napját. Ezekhez készíthettek néhány karton maszkot, amik illenek az eseményhez. Semmi másra nem lesz szükség, csak színes kartonra, olló-ragasztóra és hurkapálcikára.

lánybúcsú ötletek

Gyönyörű koktélok

Egy csajos estéről nem hiányozhat a koktél, főleg ha lánybúcsúról van szó. Az interneten számtalan remek recept található erre is. Érdemes olyan koktélt készíteni ami színes, és keverő pálcikával, gyümölccsel és szívószállal díszíteni.

koktélok lánybúcsúra

szolid lánybúcsú

 

Apró kiegészítők

Ha a koktél helyett vagy mellett behűtött pezsgővel is készültök, próbáljátok ki a virágos jégkockákat. Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, a jégkocka formába tegyetek egy-egy virágot lehetőleg  legyenek színesek, hogy jobban mutasson, majd öntsétek rá a vizet és így tegyétek a fagyasztóba. Nem csak a pezsgős vödörben mutat jól, hanem a koktélban és limonádéban is.

ötletek lánybúcsúra

Ajándék az arának

A lánybúcsú alkalmával illik a koszorúslányoknak készülni egy kis meglepetéssel a menyasszony részére. Persze a lánybúcsú már önmagában egy ajándék, de valami apró emlékkel érdemes készülni az utolsó estére. Ezek általában kézzel készített ajándékok amiket a lányok közösen készítenek el. Egy közös kép egy képkeretben, vagy egy mindenki által aláírt póló esetleg egy oklevél tele jókívánságokkal az új élethez remek választás.

lánybúcsú ajándék

Képek forrása: pinterest.com

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás