Esküvők évszak szerint

Egy esküvő megszervezése előtt bizonyára mindenki alaposan utánajár az aktuális esküvői trendnek, éppen mi az esküvői ruha divat, milyen új köszönetajándék ötletek vannak, melyek a legtrendibb dekorációk és milyen egyedi esküvői fotókat érdemes készíteni. Mindezt érdemes azzal kezdeni, hogy kitaláljuk a NAGY NAP melyik nap legyen, melyik évszakra essen, mert ez mind a ruhát, mind a dekorációt és az esküvő témáját is meghatározza.

esküvők évszak szerint

esküvők évszak szerint

Őszi esküvő

Amennyiben úgy döntöttetek pároddal, hogy egy szép őszi napon szeretnétek az igen kimondani egymásnak máris elkezdhetsz azon gondolkozni, hogy mennyire vidd bele az őszi hangulatot a dekorációba. Azért mert ősszel tartjátok a lakodalmat, még nem feltétlenül kell a hangulatnak is az őszt árasztani, de kétség kívül rengeteg szebbnél szebb megoldás létezik az őszi dekoráció kivitelezésére, így érdemes megfontolni a választást.

őszi esküvői dekoráció

őszi esküvői dekoráció

Az őszi hangulat megteremtéséhez ha elég kreatívak vagyunk nincs is szükség drága kiegészítőkre. Sokszor legegyszerűbben saját magunk készíthetjük el a dekorációs elemeket, köszönetajándékokat, ültetőkártyákat, asztaldíszeket, különböző termésekből, és lehullott falevelekből. Kedvenceink közé tartoznak a tobozból és makkból, illetve a tökből, almából készült dekorációk. Ezeket akár saját magunk is össze gyűjthetjük a természetben, amit aztán festékekkel, csillámporral díszítve felhasználhatunk a terem díszítésénél, vagy egyedi ültetőkártyákat készíthetünk belőlük.

ültetőkártyák nyári esküvőkre

ültetőkártyák nyári esküvőkre

Téli szertartás

A téli esküvő akkor a leggyönyörűbb, ha fehér színben ragyog. A hóesés és a fagyos természet bámulatos csillogását könnyedén utánozhatjuk egy fehér, és halványkék színből megtervezett dekorációval amit akár mi magunk is elkészíthetünk. Az internetet böngészve számtalan olyan ötletet találhatunk amit segítségül hívhatunk, érdemes a pinterest oldalunkon is szétnézni ahol rengeteg ötletet gyűjtöttünk össze esküvő témában is.

téli esküvői ültetőkártya

téli esküvői ültetőkártya

Egy téli hangulatú esküvőnél a leggyakrabban használt kellékek a csillám, a szőrme és gyakran a műhó is. A dekorációban a tél elemei fordulnak elő. A hópehely igen gyakori motívum, de a téli természet egyéb jellegzetességei is előfordulhatnak, például a kopasz fák, az örökzöldek vagy a fagy egy jégszobor formájában. Tapasztalatunk szerint a télen szervezett esküvők a legritkábbak, pedig dekorációban és stílusban is káprázatos tud lenni.

téli esküvői öltözet

téli esküvői öltözet

Tavaszi lagzi

Tavasszal leginkább a pasztell esküvők dívnak. Amikor végre túl vagyunk a hosszú szürke téli időszakon, és a természet elkezd éledezni, ilyenkor az esküvő szervezésnél is igyekszik az ember minél több színt és életet csempészni a szertartásba. A tavaszi esküvőket a sok-sok virág jellemzi, azok közül is leginkább a pasztell színű virágdekorációk. Ilyenkor már bátran lehet kültéri lagzit szervezni, de nem árt, ha van egy menekülési terv az esetleges eső ellen, például egy nagy sátor, ami elegendő helyet nyújt mindenki számára.

pasztell esküvő

pasztell esküvő

tavaszi virágos esküvők

tavaszi virágos esküvők

Nyári esküvő

A legtöbb esküvőt még mindig nyáron szervezik meg. Nem véletlen, hisz sokan ekkor tudnak elszabadulni a munkahelyükről, és ilyenkor a legbiztosabb a jó idő egy szabadtéri esküvőre. Kétség kívül ez az idő a legalkalmasabb egy tóparti lagzira, ráadásul a nászút egyben a nyaralása is lehet az ifjú párnak. Ebben az évszakban jellemzően a tengerpart ihlette esküvők a divatosak. Nem véletlen, hisz ilyenkor mindenki a nyaralás lázában ég. Ehhez a témához a legkedveltebb kiegészítők a kagyló, vízi csillag és minden ami a tenger színeiben játszik de nem ritka, hogy a tengerészeti stílussal vegyítik.

nyári esküvői dekoráció

nyári esküvői dekoráció

ötletek nyári esküvőre

ötletek nyári esküvőre

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás