Legfurcsább esküvők

Úgy látszik, a hagyományos esküvők ideje kezd lejárni, bizonyítják ezt az alábbi képek, amiket a pinterest oldalon gyűjtöttünk össze különböző szokatlan, nem mindennapi esküvőkről. Van hogy csak egy-egy dekorációs elem, vagy a torta különleges, esetleg a menyasszonyi ruhán van valami meghökkentő nem mindennapi dolog, de sokan már az egész esküvői szertartást építik valamilyen furcsa téma köré.

Általában az a jellemző, hogy az egyedi esküvők bizarr story köré épülnek. Gyakoriak a valamilyen ünnep köré szervezett szertartások, pl a halloween vagy a vannak akik kedvenc filmjüket választják az esküvő témájának. Ezek általában valamilyen vámpíros, zombis történetek. Ezeknél általában hátborzongató dekorációkat és bizar jelmezeket használnak. De akadnak olyan esküvők is, ahol az esküvő lényege jellege nem változik, mégis találkozhatunk egy-két meghökkentő dologgal.

Bizarr esküvői torták

Az esküvők fénypontja és különlegessége a csodálatos menyasszonyon és különleges ruháján kívül mindig a torta. nem is meglepő, hogy ez az az eleme a lagzinak amit általában próbál az ifjú pár emlékezetessé és egyedivé tenni. Itt nem csak az ízvilágra gondolunk, hanem elsősorban a külalakra. Az internetet böngészve leírhatatlan ötletekkel és kivitelezésekkel találkoztam, volt közöttük kifejezetten szép és meghökkentően borzalmas is. Ezekből mutatnék néhány olyan képet, amik ötletesek a maguk módján még jól is mutatnak, bár nem feltétlenül választanánk az esküvőnkre őket.

bizar esküvői torták

forrás: pinterest

furcsa torták esküvőre

forrás: pinterest

nem mindennapi esküvői torták

forrás: pinterest

A legfurcsább esküvői ruhák

Ahogy korábban írtuk, a torta előtt az esküvő legfontosabb részlete a menyasszony megjelenése, abból is leginkább a menyasszonyi ruha. Minden nő álma, hogy az esküvője alatt ő legyen a legcsinosabb, legkülönlegesebb és legalább azon a napon mindenki rá figyeljen, ő legyen a középpontban. Ezért van az, hogy az menyasszonyi ruha kiválasztásánál az arák hajlamosak kicsit túlzásokba esni a látványt illetően, elfelejtve azt az igazságot miszerint a  “kevesebb néha több”.

egyedi esküvői ruhák

forrás: pinterest

furcsa esküvők

forrás: pinterest

Nem mindennapi dekorációk

Rengeteg bizarr esküvői dekorációval találkoztam már, kalapok és egyéb oda nem illő tárgyak lógnak a mennyezetről, valahol ételből készítik az asztaldíszeket de mind közül az lepett meg a leginkább amikor egy esküvőn egyáltalán nem volt dekoráció. Ilyen is van, hát szíve joga mindenkinek olyat választani amit szeretne.

vicces sküvői dekoráció

forrás: pinterest

szokatlan esküvői dekorációk

forrás: pinterest

furcsa dekoráció esküvőre

forrás: pinterest

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás