2015-ös esküvői színtrendek

Ebben az esztendőben is nagy sláger lesz a szabadtéren rendezett esküvő. A fő irányvonal most az, hogy a dekoráció elemei minél természetesebben hassanak, hogy olyan legyen, mintha most szedtük volna a virágokat a réten! Azt a hatást kellene éreznünk, legyen szó benti vagy szabadtéri rendezésű esküvőről, mintha egy virágos réten üldögélnénk.  Ennek az évnek az esküvői trend színei közül a legdominánsabbak a hamvas barack, a rozé pezsgő és a púder színárnyalatok lesznek. Ez különösen kedvez a tavasszal eladó sorba kerülő hölgyeknek, a virágok színvilágában is a lágy pasztellszínek lesznek a befolyásosak. Ebbe az irányzatba jól beleilleszthető: a jácint, a halványzöld orchidea, a bazsarózsa és a tulipánok.

2015-ös esküvői színtrend

http://viragdekoracio.blogspot.hu/2015/01/eskuvoi-dekor-trend-szinek-2015.html

A menyasszonyi csokor színei

A csokor elengedhetetlen kelléke a menyasszonynak, ennek színvilága és virágai fajtája is az aktuális trendhez igazodik.  A csokrok készülhetnek apró elegáns rózsákból, orchideából, kálából és a habos hatást keltő bazsarózsából, ami nagyon jól párosítható a csipkézett menyasszonyi ruhákhoz. Ez a párosítás különösen romantikus hatást kelt.

A halvány barackszínt jól élénkítik, ha menta zölddel, és púderrózsaszínnel keverjük. Az esküvői dekoráción túl a menyasszonyi ruha és a koszorús lányok ruháinak színében is előtűnhet a pasztell központúság. A ruhákhoz a gyöngyök és a csipke szalagok kiegészítőként jól passzolnak, ezzel is hangsúlyozva a nőiességet és az adott stílust.

2015-ös esküvői színtrend

http://viragdekoracio.blogspot.hu/2015/01/eskuvoi-dekor-trend-szinek-2015.html

Lehetnek olyanok akiknek ez már túl sok, túl színes. Nekik a szolidabb összhatás eléréséhez ajánljuk, hogy párosítsanak ekrü, esetleg krém színnel. Az esküvői dekoráció fő színeiben pompázhatnak a rózsák, a marcipándíszítés a tortán, és a textildekoráción is megjelenhetnek.

Menyegzői asztaldísznek is remekül mutatnak halvány barackszínű rózsák, ez lehet a szalvéta, az étkészlet, a terítő, vagy akár a köszönetajándék színeiben. A manapság újra divatos vintage stílus, a nagy napi dekorációhoz is tökéletes választás ez a színkombináció.

A hagyományos, tradicionális színeket, virágokat kedvelő hölgyeknek örömteli hír, hogy a klasszikus fehér virágok ebben az évben sem mennek ki a divatból. Kálák, rózsák, hortenziák és liliomok mindig is a legkedveltebb virágok között lesznek, mert egyszerű természetes szépségükkel a tisztaságot, a kiegyensúlyozottságot és az el nem múló előkelőséget szimbolizálják. A fehér virágok mellé általában minden nagyon jól mutat, a zöld lágyabb árnyalatait mind a dekorációba, mind a csokor kiegészítő elemeiként jól illeszkedik a fehérhez és igazi természetes hatást kelt.

2015-ös esküvői színtrend

http://www.menyegzolap.hu/cikkek/dekoracio/dekoracios-trendek-2015-1932.html

Ötletek őszi esküvőhöz

Amennyiben az esküvő ősszel esedékes, akkor sem kell kétségbe esni, a virágok miatt! Az évszak illatait, hangulatát, többek között páfrányokkal, gyűszűvirágokkal és csodás színekben pompázó levelekkel is meg lehet teremteni az esküvőn! Ráadásul őszi növények termései közül a csipkebogyó és a kökény pompásan mutathat az asztali díszítésben és az esküvői csokorban is. Megjelenhet még a vőlegény mellére tűzött bokrétában is, ráadásul a termések, ha kiszáradnak sokáig megmaradnak! Külföldön nagy divat ilyenkor a sütőtököt felhasználni, akárcsak halloween idején. Bármilyen módon faraghatjuk, csak merjünk ötletezni és vegyük végig az őszi kínálatot, biztos találni fogunk benne olyat, ami számunkra megfelel.

2015-ös esküvői színtrend

http://www.menyegzolap.hu/cikkek/dekoracio/dekoracios-trendek-2015-1932.html

Az asztali díszítés mellett ne feledkezzünk meg a függő dekorációkról. Egyszerre gyakorlatiasak és divatosak a fellógatott bokréták egy beltéri berendezés kiegészítőjeként, mivel így az asztalon több lesz a hely. Külső helyszínen célszerűbb a lámpások és lampionok mellé. Egy fontos dologról hajlamosak vagyunk gyakran elfeledkezni, hogy a virágok nem örök életűek, csodás látványuk nem véges, ajánlott tehát a dekorációt az esküvő megelőző éjszaka, vagy a nagy nap reggelén elkészíteni. Sok felesleges stressztől megszabadíthatjuk magunkat, ha a díszítés, vagy legalább is egy részét dekorációs céggel készíttetjük el.

Reméljük sikerült az idei év esküvői szín trendjeit megismertetnünk és néhány jó ötlettel szolgálnunk az olvasónk számára.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás