Reklámajándék ötlettár a foci vb jegyében

Szurkolói reklámajándék dömping indul…

Mint minden 4. évben idén nyáron is megrendezésre kerül a labdarúgó-világbajnokság június 14. és július 15.-e között, aminek ez alkalommal Oroszország lesz a házigazdája. Ez a sportesemény nem csak a kikapcsolódni, szurkolni vágyóknak nyújt remek lehetőséget egy kis szórakozásra, cégeknek is remek alkalom lehet, jól meggondolt és szuperül kivitelezett reklámra, logózott szurkolói reklámajándék termékeinkkel.

focis reklámajándékok

focis reklámajándékok

Nyár, szórakozás, vízpart, reklámajándék…

Hogy miért is illik bele ebbe a felsorolásba a reklámajándék? Manapság a nyári szezon minden hétvégéjére jut egy fesztivál országszerte, ahol főként a fiatalabb korosztály érvényesül, de megfejelve ezt a világbajnoksággal az alkalomhoz illő logózott reklámajándék termékekkel elérhetjük az idősebbek figyelmét is. A szurkolói reklámajándékok közt számtalan olyan akad, amit kifejezetten ajánlhatunk a strandszezonra is, így akár egy egy fesztiválon is felbukkanhatunk velük, annak ellenére, hogy ott nem a focié a főszerep.

Íme néhány termék, amit a nyári hőségben mindenki szívesen fogadna reklámajándékként!

Szurkolói reklámajándék - legyező

Szurkolói reklámajándék – legyező

Ez a legyező teljes felületén emblémázható kívánság és persze arculat szerint. Nem is kell ennél hasznosabb reklámajándék. Hogy mennyire hatásos ahhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy én 12 éve őrizgetek egy hasonlót, amit egy tóparti rendezvényen kaptam és a mai napig használatba helyezem a nyári napokon, ezzel is reklámozva a rendezvény szervezőjét.

Zsebventilátor reklámajándék

Zsebventilátor reklámajándék

A kényelmesebb korosztálynak lehet kiváló választás ez az elemmel működő mini ventilátor. Ne féljünk az újításoktól, bátran vállaljunk be merészebb reklámajándék termékeket.

Szurkolói hűtőtáska

Szurkolói hűtőtáska

Ez a mini hűtőtáska nem csak a strandon állja meg a helyét, de az biztos, hogy bárhol is vagyunk a meccset mindenki szívesebben nézi egy jó hideg sör társaságában. Ebben lehet remek segítség ez a táska. Több színben is elérhető, így a cég arculatának megfelelő terméket választhatunk.

Szurkolói reklámajándék - napszemüveg

Szurkolói reklámajándék – napszemüveg

És ne feledkezzünk meg a szemünk védelméről sem. A huzamosabb napon való tartózkodás nem csak bőrünket fenyegeti leégéssel, de szemünknek sem tesz jót. Ha potenciális jövőbeni ügyfeleinknek emblémázott napszemüveget ajándékozunk, bizonyára hálásak lesznek érte.

További szurkolói reklámajándékaink megtekintéséhez kattintson ide!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás