Reklámajándék természetkedvelőknek

Reklámajándék azoknak, akik szeretnek a természetben gyönyörködni

Mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, és erre a leginkább csak hétvégén van lehetőség. Ma már sokféleképpen, és mindenki máshogy szereti eltölteni a pihenőnapjait. Van aki fürdőbe megy, kiállításra, színházba, vagy éppen megindul a természetbe!

Amint beköszönt a jó idő, hétvégente sokan járnak a barátaikkal, családjukkal kirándulni és piknikezni a közeli zöld és kiépített helyekre, amelyeket még tömegközeledéssel is könnyen meglehet közelíteni, mint például a Normafa. Az utóbbi időkben a futás is nagyon közkedvelt lett és egyre többen járnak ki a természetbe sportolni. Sőt erdei tornapályákat is építettek, ezzel ösztönözve az embereket a mozgásra! Tehát ha megindulunk a természetbe, akkor szükségünk van pár dologra!

Ha olyan termékeket keresel ami a túrázáshoz, kiránduláshoz hasznos lehet és beleillik a cég profiljába, vagy éppen egy rendezvényt szerveztek a természetben akkor a következő reklámajándékokat ajánljuk.

Védelem a napsugárzás ellen

Először is védenünk kell a fejünket a napszúrástól. Sokan nem visznek magukkal sapkát, kendőt vagy szalmakalapot pedig ez nagyon fontos kelléke a természetjárásnak, főleg a nyári időszakban.

Reklámajándék kiránduláshozhoz

Reklámajándék kiránduláshozhoz – szalmakalap

Szükség van egy napszemüvegre is, az erős napsugárzás miatt. A szemünket fontos védeni az UV napsugaraktól, hiszen ha nem védjük, akkor számos szemészeti probléma kialakulásához vezethet, mint például a szürkehályog. Többféle napszemüvegeink vannak, színben és formában is.  Igazán hasznos reklámajándék nyáron!

Reklámajándék kiránduláshoz

Reklámajándék kiránduláshoz – napszemüveg

Fontos felszerelés

A vízutánpótlás rendkívül fontos, főleg nyáron, mikor a vízveszteség igen jelentős. Vizet mindenképp magunkkal kell vinni, és erre mi sem megfelelőbb, mint egy műanyag vagy alumínium kulacs!

Reklámajándék kirándulóknak

Reklámajándék kirándulóknak – kulacs

Hogy ne tévedjünk el az erdőben, fontos eszköz az iránytű, mely segít a tájékozódásban. Persze erre vannak egyéb technikák is, de a legbiztosabb az iránytű! Karabinerrel rögzíthető a hátizsákhoz így biztosan mindig kéznél lesz!

Reklámajándék túrázóknak

Reklámajándék túrázóknak – iránytű

Ajánlott  felszerelés kikapcsolódáshoz

Ha szemügyre szeretnénk venni a távolibb helyeket, akkor bizony szükség van egy távcsőre is! Ezt a típust tokkal és törlőkendővel együtt lehet rendelni.

Reklámajándék természetjáróknak

Reklámajándék – távcső

Ha már piknikezésről van szó, nekem erről a sok finomság- a szalonna, kolbász, zöldségek, kenyér jut eszembe. Ha ilyen élelmiszereket visz magával az ember, akkor szükség van egy hűtőtáskára, hogy az ételek ne romoljanak meg. Szerencsére már kapható ilyen termék hátizsákos változatban is, mellyel könnyebb cipelni a terhet.

Reklámajándék kirándulóknak

Reklámajándék kirándulóknak-hűtőtáska

Hogy le tudjon ülni az ember és kényelmesen tudja élvezni a természet közelségét, szükség van egy pokrócra is. El lehet feküdni rajta, lehet napozni, kártyázni, játszani, sőt, éjszaka a csillagnézésre is kiváló!

Logózható ajándék kirándulóknak

Logózható ajándék kirándulóknak – pokróc

Eső elleni védelem

Az időjárás nem mindig kiszámítható, bármikor leszakadhat az ég és jöhet egy gyors nyári zivatar. Az esőkabát praktikus megoldás lehet. Könnyű, és kicsi helyen is elfér, mert ez egy táskává összehajtható esőkabát. Bárhová és bármikor magával tudja vinni az ember. Sosem lehet tudni, mikor lesz rá szükség!

Logózható ajándék természetjáróknak

Logózható ajándék természetjáróknak – esőkabát

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás