Reklámajándék horgászoknak

Ellepték a horgászok a Balatont, a Velencei tavat, és a többi kis horgásztavat is!  Nem is meglepő, hisz a jó idő nagyon kedvez a horgászat szerelmeseinek! Mivel már rengeteg téma, hobbi, sport, szín és foglalkozás szerint írtunk válogatásokat a logózható reklámajándékok témakörében, most megfordult a fejemben, vajon mi az az eszköz, aminek egy horgász a pecázás során hasznát veheti!

Én magam sosem horgásztam, viszont számtalanszor láttam már a Balatonon nyaralva, ahogy a horgászok egymás mellett ülve fogják a halakat! Ahogy visszaemlékszem ezekre az emberekre, több olyan emblémázott reklámajándék is beugrott, amit láttam már náluk!

Horgászkellékek emblémázva

Az összecsukható szék reklámajándék elengedhetetlen ahhoz, hogy a horgászok akár egy teljes napot a vízpart mellett töltsenek! Kényelmesen egy újsággal a kezükben vagy egy rádióval órákon át leshetik a halakat. Ha este végeztek, csak összecsukják a széket és a felszereléssel együtt könnyedén magukkal vihetik.

eszközök horgászoknak

strandszék – reklámajándék horgászoknak

Egy hosszas több napos tóparti ücsörgés mellett igen könnyű leégni, akár napszúrást is kaphatunk, ha nem sikerül árnyékos helyre ülni! Ez ellen az egyik  talán leghatékonyabb megoldás, ha egy napernyőt viszünk magunkkal a partra! Ez alatt akár napokig is ücsöröghetünk, pecázhatunk, egész nap védve vagyunk a káros napsugarak ellen! A napernyő az egyik legnagyobb emblémázható felület, így már igen messziről ki lehet szúrni a látványosabb, színes logókat!

reklámajándék tippek horgászathoz

logózható napernyő

Azok akik nem szeretnének gyakran elmozdulni a pecabot mellől, gondoskodniuk kell a napi élelemről is! Bár a Balaton partján a strandszezonban mindig van lehetőség egy hekk, lángos vagy palacsinta elfogyasztására, az a tapasztalat, hogy egy sör, vagy üdítő miatt nem szívesen ugrálnak fel a horgászok a víz mellől! Ennek tárolására célszerű egy hűtőtáskát magunkkal vinni, hogy ne melegedjen fel az innivalónk. Sörösüveghez pedig készüljünk egy sörnyitóval.

emblémázott horgászfelszerelés

hűtőtáska logózással

logózott reklámajándékok horgászoknak

sörnyitó

A horgászsapka a horgászok egyik jellegzetes ruhadarabja. Webáruházunkban több színben rendelhető, választásnál vedd figyelembe azt is, milyen színű logóval, szeretnéd ellátni! Napsütés ellen talán a színű a legpraktikusabb, és talán a legtöbb logó is a fehér vagy világos alapon látszik a legjobban.

logózott horgászsapka

emblémázható horgászsapka

A strandpapucs az egyik legkedveltebb nyári reklámajándék. A szivárvány minden színében megtalálható,  remekül emblémázható és ebben az időszakban szinte bárkinek adhatod! Strandon, vízparton, fesztiválon, táborozóknak vagy horgászoknak egyaránt hasznos ajándék! Vannak akik a talpát emblémázzák, de a papucs pántja is alkalmas a logó feltüntetésére! Ha horgászoknak szánod, érdemesebb inkább a pántját feliratozni, mert a hosszas ücsörgésben ez a felület látszik a leginkább!

logózott horgászkellékek

strandpapucs reklámajándék

A horgászoknak szóló reklámajándék gyűjtemény szorosan összefügg a strand és vízparti, illetve a nyári reklámajándék válogatásokkal, amiről korábbi cikkeinkben olvashattál ezelőtt!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás