Logózott reklámajándék hideg időre

Sosem árt előre gondolkodnunk ha reklámajándékról van szó. Nem győzzük eleget ismételni, hogy az ideális emblémázott reklámajándékok beszerzésére elég időt kell szánni. Rengeteg időt vesz el már maga a termék kiválasztása is, tehát ha már tudjuk, hogy az ősz és a hideg idő beköszöntével ismét reklámajándékokra lesz szükségünk, érdemes már most ajánlatot kérni több okból is! Sajnos sokszor hiába tudjuk mit szeretnénk, ha készlethiány miatt nem tudjuk megrendelni azt. Ha időben gondoskodunk a megrendelésről, akkor elkerülhetjük azt, hogy kifussunk az időből, akkor is ha esetleg külföldről érkezik meg az áru. Szintén kicsúszhatunk az időből, ha valami gond van a szállítmánnyal és újat kell hozatni, vagy nem megfelelő a logózás és emiatt újra kell nyomtatni. Ezek persze nem mindennapos problémák, de számolnunk kell velük amikor rendelést adunk le.

Logózott reklámajándék hideg időre

Az alábbi válogatást azoknak gyűjtöttük össze, akik már most szeretnék megtervezni az őszi vagy a téli reklámajándékot, így biztosítva azt, hogy garantáltan meglegyenek időre.

Polár sál

Síeléshez, szánkózáshoz és minden féle téli sporthoz alkalmas egy polár anyagú  körsál.

thermo reklámajándék

Polár sál – emblémázható ajándék

Jégkaparó

Akik nap mint nap autóval közlekednek azoknak elengedhetetlen, hogy az autóban mindig legyen kéznél egy jégkaparó, hiszen télen a legváratlanabb pillanatokban lehet rá szükség. Ezért is hasznos reklámajándék a jégkaparó a téli időszakban, ráadásul a közepén igen nagy felületen lehet logóztatni a terméket.

téli logózott reklámajándék

Jégkaparó

Fülvédő a hideg ellen

A fülvédő ismét divatba jött. Szeretjük, mert jól mutat a téli öltözet kiegészítőjeként, és hasznos, mert tökéletesen melegíti a füleket. Polár változata több féle színben megtalálható készletünkben, így nemtől, korcsoporttól függetlenül adható bárkinek mint reklámajándék. Sportoláshoz is kiváló, de visszafogott külseje miatt akár az utcán is viselhető.

őszi-téli logózott reklámajándék

Fülvédő

Mécses és gyertya

Egy hangulatos gyertyával ugyan nem lehet melegíteni, de egy hideg napon, a lakásban, vagy egy forró fürdő mellett meggyújtott illatos mécsessel a lelkünket melengethetjük. Karácsonyi ajándékként is kiváló lehet akár kollégáknak is, egy üveg bor, tea vagy egy ízletes bonbonnal összecsomagolva.

emblémázott reklámajándék télre

Mécses

Melegítő tasak

Akár már az ősz végi hónapokban is hasznát vehetjük egy melegítő tasaknak amikor az időjárás igencsak szeszélyes. A színes folyadékkal ellátott tasakokat többször is fel lehet használni, így nem árt mindig magunknál tartani. Logóval ellátva szintén remek reklámajándék a hideg időre.

melegítő reklámajándékok logózva

Melegítő tasak

Pohármelegítő

Egy igazán remek találmány az USB csatlakozós pohármelegítő. Télen senki nem szeret hideg, kihűlt kávét vagy teát inni. Akik irodában dolgoznak, csak bedugják a számítógépbe és ráteszik a poharat ami akár folyamatosan melegen tartja a benne lévő italt, így nem kell egyfolytában felugrálni a munka mellől a mikróhoz.

téli reklámajándék autósoknak

Pohármelegítő – logózható reklámajándék

Termosz

Ősszel és télen ha a szabadban tervezünk programot, legyen az egy kirándulás, vagy síelés esetleg szánkózás a hóban, nagyon fontos, hogy mindig legyen nálunk meleg tea amivel felmelegíthetjük magunkat. Erre a legalkalmasabb egy emblémázott dupla falú rozsdamentes acél termosz, amit célszerű minden ilyen alkalomkor a hátizsákunkban magunkkal vinni.

reklámajándék termosz

Termosz

Őszi sál

Ősszel, amikor még csak reggelente hűvös az idő, egy puha sál a legalkalmasabb arra, hogy útban a munkahelyünk fele meglegyen a komfortérzetünk.

reklámajándék hideg időre

Őszi sál – logózott reklámajándék hideg időre

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás