Öko reklámajándékok: toll és füzet

Fontos kímélnünk a Föld erőforrásait, minden apróság számíthat. Például segíthetünk azzal, hogy öko reklámajándékokat vásárolunk. Ezzel hozzájárulhatunk, hogy kevesebb fa kerüljön kivágásra papírgyártás céljából, és emellett persze rengeteg víz és áram felhasználásától menthetjük meg a környezetet. Érdemes a munkahelyünkön is ennek szellemében az újrahasznosított termékekre való áttérés.

Újrahasznosítás

Az újrahasznosítás a hulladékgazdálkodás legkörnyezetkímélőbb módja. A világban keletkező papírhulladék 50%-ának újrahasznosításával évente 8 millió hektár erdőt lehetne megmenteni.
A papírhulladékok főleg a lakossági visszagyűjtésből valók, melyekből a legértékesebb a szelektált tiszta papír. A visszaforgatott, újrapapír gyártásához sokkal kevesebb víz, és jóval kevesebb energia szükséges, nem is beszélve a rengeteg fáról, amit nem kell kipusztítani.

Öko reklámajándékok, irodaszerek

A hulladékpapírból készült tollak és füzetek egyre népszerűbbek, sok cég külön figyelmet fordít erre, hogy környezettudatosabbá tegye az irodai munkát. Bemutatunk néhány ilyen reklámajándékot, mely újrahasznosított anyagból készültek.

Öntapadó jegyzettömb készlet

És ez nem csak egy jegyzettömb hanem névjegykártyák elhelyezésére is alkalmas, a benne található zsebnek köszönhetően. Az öntapadós jegyzetpapír állandó eszköze a hatékony munkának, melyre megjegyzéseket és fontos információt jegyezhetünk fel. 150 db kis papír található ebben a készletben.

öntapadó jegyzettömb

öntapadó jegyzettömb

Jegyzetfüzet

A jegyzetpapírokkal ellentétben előnye, hogy az információk, időpontok, megjegyzések, nem kavarodnak el véletlenül, hanem egy helyen a füzetben minden megtalálható lesz. Ez a kiszerelés 60 sima lapot tartalmaz.

jegyzetfüzet - öko termék

jegyzetfüzet – öko termék

Toll

A toll alapvető irodai eszköz, mely kartonból és biológiailag lebomló, színes kiegészítőkből készült. Több színben is elérhető: piroskék, fekete, zöld, narancs.

karton golyóstoll lila

karton golyóstoll lila

Mappa

Rengeteg papírt kell naponta kezelni és iktatni egy irodai munkatársnak. Erre jó megoldás lehet egy mappa, melyben a fontos dokumentációkat lehet elrendezni.

logózható karton mappa

logózható karton mappa

Jutatáska

Legyen környezet tudatos ezzel a reklámajándék táskával. Nagyon hasznos, intézhetjük vásárlásainkat ezzel a természetes anyagból készült táskával.

jutataska

jutataska

Számológép

Egy adminisztrátornak mindig szüksége van egy számológépre az asztalon. Sokszor azonnal kell átszámolniuk valami fontosat, így mindig jól jön, ha kéznél van egy ilyen eszköz.  Környezetbarát bambuszból készült és napelemmel működik.

bambusz számológép

bambusz számológép

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás