Legtrendibb logózott reklámajándékok

A tavalyi évben ismét nőtt a logózott reklámajándékok népszerűsége! Egyre többen látják az emblémával ellátott szóróajándékok jótékony hatását, így egyre több megkeresést kapunk ebből a célból! A tavalyi évi megrendelésekből és ajánlat kéréseiből készített statisztika alapján összeállítottuk a top 5 reklámajándék kategóriát, hogy lássuk, mik is azok a termékek amik között érdemes keresgélni.

Top 5 reklámajándék kategória

Szabadidős és sport eszközök

Tollaslabda szett reklámajándék

Tollaslabda szett reklámajándék

Tavasszal és nyáron a legtöbbet keresett reklámajándékok a szabadidős és sport eszközök! Ide tartoznak a sport szerek, sport ruházat, kirándulós, túrázós és strandolós termékek. Egy sport rendezvényre, strandra, fesztiválokra, szabadtéri eseményekre vagy utazáshoz is rengeteg ötletet találhatunk ebben a kategóriában!

Technológia

technológiai reklámajándékok

technológiai reklámajándékok

Rengeteg technikai eszközt, úgymond “kütyüt” használunk a hétköznapokban! Az otthonunk és a munkahelyünk is tele vannak a technológia vívmányaival, amihez mindig újabb és újabb eszközök jönnek! Nem is csoda, hogy a technikai felszerelések igen népszerűek mostanában a reklámajándékok között! Okos telefon/tablet tartozékok, kiegészítők, számítógépes kütyük, mind mind nagyon keresettek!

Wellness

logózott wellness ajándékok

logózott wellness ajándékok

A pihentető wellness termékek között találunk törölközőt, stresszlabdát, masszírozót vagy akár kozmetikai táskákat is! Ezeket a termékeket leginkább hölgyek részére keresik, de uraknak is találunk alkalmasat a kínálatban!

Kutyás termékek

emblémázott kutyás termékek

emblémázott kutyás termékek

Meglepően széles a kínálat a kutyás termékekből is! Tavaly a legkedveltebb reklámajándékok mind közül is az emblémázott kutyatál, kutyapiszok zacskó tartó és a hordozható, összecsukható kutyatál voltak.

Konyhai kiegészítők

konyhai emblémázható reklámajándék

konyhai emblémázható reklámajándék

Konyhatündéreknek számtalan termék közül választhatunk konyhai kiegészítők közül. Rengeteg féle bögre, kancsók, kötények, edényfogók és sok más logózható ötlet közül válogathatunk.

Az bemutatott  topp 5 reklámajándék kategória mellett továbbiakat találsz még kínálatunkban.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás