Legjobb reklámajándékok szabadtéri eseményekre

Tavasszal ahogy az idő is egyre barátságosabb, elkezdődnek a kinti szabadtéri események sorozata ami egészen őszig be sem fejeződik! Ezek az események igazán alkalmasak arra, hogy szolgáltatásodat, termékedet, cégedet népszerűsítsd az emberek, célcsoportod körében! Kiváló arra, hogy egy logózott reklámajándékkal leszólítsd az embereket és megismertesd velük vállalkozásodat. Egy ingyenes ajándék nagyon vonzó az emberek számára, így biztosan szívesen meghallgatnak majd, és pozitívan fognak vélekedni rólatok!

tavaszi szabadtéri rendezvények

tavaszi szabadtéri rendezvények

Reklámajándékok tavaszra

Nem árt persze, ha az ajándék kapcsolódik vagy az adott eseményhez, ahol a promó ajándékot terjeszted, vagy a ti tevékenységi körötökhöz! Az alábbiakban megpróbáltuk összeszedni, milyen lehetőségek vannak tavasszal, és mi az a termék amivel biztosan sikered lesz a leendő ügyfeleknél, vásárlóknál.

Reklám lufi

színes tavaszi reklámajándékok

Reklám lufi

Azokon a rendezvényeken, ahol gyerekek is megfordulnak, az egyik legkedveltebb reklámajándék a lufi! Minél színesebb, a gyerekek annál jobban fogják imádni! És a szülők is, akiknek egy fillért sem kell érte fizetni! 🙂 A léggömbökre, maximum 8 direkt színnel lehet a logót rányomni.

Jojó

reklámajándék gyerekeknek

Jojó – reklámajándék gyerekeknek

Nem csak gyerekek nagy kedvence a jojó! A többféle méretben és színben választható játék kiválóan alkalmas reklámajándéknak egy sport, vagy játék rendezvényen!

Buborékfújó

tavaszi emblémázott reklámajándék

Buborékfújó reklámajándék gyerekeknek

Minden évben megrendezik a Margit szigeten a buborékfújó fesztivált, ahol több ezer ember gyűlik össze, hogy együtt fújják a különböző méretű buborékokat! Ez is bizonyítja, hogy a buborékfújó sosem megy ki a divatból, és gyerekek felnőttek egyaránt kedvelik!

Úgrókötél

logózható sporteszközök

Úgrókötél – logózható sporteszközök

Az ugrálókötél is olyan amit tavasszal egy szabadtéri esemény alkalmával szívesen elővesz az ember a gyerekei számára!

Fejkendő

logózott promó ajándék jó időre

Fejkendő – logózott promó ajándék jó időre

Főleg vízparti, de sima kinti rendezvényen is hasznos egy fehér kendő, ahol a nap süti a fejünket, és nincs lehetőség árnyékba húzódni! Sokan nem is gondolják előre, mennyire erősen tud sütni, a nap így nem készülnek fel kellőképp. Ezt érdemes kihasználni, és egy logóval ellátott fehér kendőt vagy kalapot ajándékozni.

Zászló

reklámajándékok szabadtéri eseményekre

Zászló – reklámajándékok szabadtéri eseményekre

Sporteseményen mindenki a ti zászlótokat fogja szurkolás közben lengetni! Érdemes a logó mellé egy buzdító feliratot is tenni.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás