Legcsajosabb logózható reklámajándékok

Nem csak nőnapra érdemes a hölgyeknek reklámajándékkal kedveskedni! Ha olyan tevékenységgel foglalkozol, ahol a vásárlóid, ügyfeleid, vagy akár partnereid nő neműek, érdemes elgondolkoznod azon, hogy milyen promóciós ajándékkal tudnád őket még inkább levenni a lábukról. A reklámajándéknak nagy szerepe van a jó kapcsolat fenntartásában, ezért érdemes időről időre újabb kedvességgel megajándékozni az érintetteket.

Mi kell a nőnek?

Úgy gondolom, hogy egy komoly céltudatos nőt nem lehet bármivel elvarázsolni. Épp ezért a nekik szánt reklámajándékok kiválasztására is érdemes igen nagy figyelmet fektetni. Ehhez igyekszünk egy kis segítséget nyújtani az alábbiakban, a legcsajosabb logózható reklámajándék válogatásunkkal.

Konyhai termékek

Nem minden nőre igaz a konyhatündér kifejezés, de az biztos, hogy otthon mindenkinek van konyhája amit időről időre használ is. Sütés-főzéshez számtalan reklámajándékot találunk, amikkel megkönnyítjük, a reggeli, ebéd illetve a vacsora készítésének folyamatát. Ilyen például a spatula, digitális konyhai mérleg, mérő pohár vagy egy konyhai időzítő. Ezen kívül még a konyhai reklámajándékok közé tartoznak a különféle bögrék, grill vagy koktélos szettek, fondü készítők is, amiket nem feltétlen használunk minden nap, de hasznos ha kéznél van egy vendégség, vagy kerti parti során.

reklámajándék fundue

reklámajándék fundue

Pipereholmi emblémázva

A pipere szintén olyan termékeket foglal magába, amiket minden nő használ napi szinten. Elég nagy a valószínűsége, hogy egy ilyen reklámajándékot hasznosnak fog találni a megajándékozott. Ebben a kategóriába rengeteg termék megtalálható, amit érdemes emblémázni reklámajándék céljából. A különböző színű és fazonú kozmetikai táska az egyik legkedveltebb, mert akár még további ajándékokat is el lehet rejteni benne, mint például egy ajak balzsamot, amit akár szintén emblémáztathatunk, vagy egy ajakápolót. Ha manikűr szettet választunk, érdemes odafigyelni arra, hogy igényes tokba legyen csomagolva, így önmagában is megállja a helyét mint reklámajándék. A kozmetikai táska és manikűr szett mellett a piperetükrök igen kedveltek még, amiket szintén párosíthatunk egy neszesszerrel.

pipere reklámajándék nőknek

kozmetikai táska – reklámajándék nőknek

Kényeztető reklámajándékok

Minden nő szereti a kényeztetést. Érdemes kihasználni és ehhez választani reklámajándékot a hölgy partnereink, ügyfeleink részére. He egy wellness hétvégét nem is tudunk ajándékozni nekik 🙂 azért az otthonukba csempészhetünk egy kis kényeztetést akár egy 4 db-os bazalt masszázskő segítségével akár egy elemmel működő masszírozó géppel. Bármelyiket is választod biztos lehetsz benne, hogy hasznát veszik majd a hölgyek.

kényeztető reklámajándék nőknek

masszázskő

Update: ez a termék már nem elérhető kínálatunkban!

Stílusos ajándékok logózva

Egy elegáns és stílusos nőnek igazán nem mindegy milyen terméket választunk reklámfogás céljából, hogy az ajándék ne kerüljön egyből a szekrény vagy a szemetes mélyére, ezzel elveszítve fontos szerepét. Amennyiben valamilyen ruhadarabbal vagy kiegészítővel szeretnénk kedveskedni, még véletlenül se olyan terméket válasszunk, ami stílusában nem illik az illetőhöz. Egy baseballsapka illetve egy színes esőkabát nagyszerű ajándék lenne egy fesztiválozó fiatal lánynak vagy fiúnak, de ebben az esetben ennél sokkal kifinomultabb terméket kell keresnünk. Egy női selyem sál már sokkal inkább ide tartozik, ami több színben és is mintában választható, de egy ékszer– vagy gyűrűtartó is ideális választás lehet!

stílusos reklámajándék hölgyeknek

ékszertartó táska

Bízunk benne, hogy rövid összefoglalónkkal sikerült ihletet adnunk női reklámajándékok témában. Természetesen kínálatunkban még számtalan lehetőség megtalálható, és szívesen adunk további ötleteket is. Egyedi elképzeléseivel kapcsolatban bátran keressen meg minket e-mail-ben.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás