Kihagyhatatlan fesztiválozós reklámajándékok

Már májusban megkezdődött a fesztiválok időszaka. A strandolás és nyaralás mellett ez az ami miatt évről évre nagyon várjuk a nyarat! Sajnos a jó idő eddig igencsak elkerült minket, de nem kell aggódni, hiszen a fesztiválok fel vannak készülve az esőre is, így biztosan megrendezésre kerül minden esemény.

reklámajándékok fesztiválra

forrás: pinterest.com

Országosan rengeteg szabadtéri nyári rendezvény kerül idén is megrendezésre! Különböző zenei, főzős, vagy sport fesztiválok közül tudunk választani ha egy jó kikapcsolódásra vágyunk. Viszont nem csak a buli kedvéért érdemes ellátogatni egy-egy nyári fesztiválra, hanem reklámajándék terjesztése céljából is igen hasznos. A fesztiválozókra különösen igaz, hogy ebben az oldott hangulatban távol a stresszes hétköznapoktól sokkal nyitottabbak az új emberek és új dolgok felé. Ezt kihasználva érdemes egy-egy ilyen eseményre kitelepülni, és néhány reklámajándékkal leszólítani a résztvevőket!

Mit adjunk a fesztiválozóknak?

Egy ilyen kitelepülés során nem mindegy az sem, hogy a logónkat milyen reklámtárgyra nyomtatjuk rá. Kiválasztásánál fontos szempont, hogy az esemény alkalmával használni tudja az illető, nem árt az sem, ha minél színesebb feltűnőbb termeket választunk és fontos azt is szem előtt tartani, hogy a nyár folyamán máskor, más helyen is használható legyen, így reklámunk eljuthat sok olyan helyre is, ahova mi magunk nem megyünk el.

Logózott pénztárcák, telefon tokok

Egy fesztivál alkalmával sokszor gondban vagyunk, hogy hova is tegyük értékeinek, hogy az mindig szem előtt és kéznél legyen, ugyanakkor ne kelljen mindenhova magunkkal cipelni egy táskát. Erre a problémára a legideálisabb megoldás egy olyan csuklópénztárca, amibe a személyes iratok és a pénz is biztonságban elfér, viszont egy cseppet sem nehéz, így nem zavar a fesztiválozásban.

A mobiltelefonnal is hasonló a helyzet! Senki nem szeretné ha egy jól sikerült fesztivál alkalmával elveszítené, vagy valaki elemelné a mobiltelefonját, így igyekszünk mindig magunknál tartani! Annál is inkább, mivel ezekkel a kütyükkel örökítjük meg az esemény legjobb pillanatait, amit egyből megosztunk otthon maradt ismerőseinkkel a különböző közösségi oldalakon. Erre a megoldás egy nyakba akasztható mobiltelefon tartó, méghozzá abból is érdemes egyből olyat választani, ami ráadásként vízálló is, így akár a vízbe is bemehetünk vele egy vízparton megrendezett fesztiválon. És nem utolsó sorban, ha el is kapna minket egy futó zápor, a telefonunk akkor is biztonságban van.

fesztivál reklámajándékok logózva

mobiltelefon tartó

Reklámajándékok a nap ellen

Egy vidám, nyári tóparton megrendezett fesztiválon sokszor egész nap a napon tartózkodnak a résztvevők. Ahhoz, hogy még a 35 fokban is jól érezzük magunkat fontos a nap ellen védekeznünk. Amellett, hogy egy kulacsban mindig van nálunk valamilyen folyadék, fontos az is, hogy a fejünk védve legyen az uv sugaraktól! Sajnos sokan nem gondolnak előre a fejük védelmére, és nem készülnek sapkával vagy kalappal. Nehéz előre kiszámítani mennyi időt leszünk a napon, így vannak akik szándékosan nem visznek magukkal semmilyen fejfedőt. Ezt kihasználva érdemes egy emblémázott fehér kalappal, sapkával vagy fejkendővel készülni, amit néhány szó keretében átadhatunk a résztvevőknek. Ezzel a reklámajándékkal garantáltan emlékezni fognak ránk az emberek.

emblémázott reklámajándék fesztiválra

kalap

Ajándék az eső ellen

Sokszor sajnos nagyon kiszámíthatatlan az is, hogy mikor és mennyi eső eshet. Ezt még a meteorológusok sem tudják mindig időben megjósolni, így az is gyakran előfordul, hogy egy szép napsütéses napon egyszerre elborul és leszakad az ég. Ha van némi esély arra, hogy a csapadék elárasztja a fesztiválozókat, akkor célszerű egy esernyőt, vagy esőkabátot választani reklámajándéknak.

fesztivál ajándék rossz időre

poncsó

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás