Egyedi könyvjelzők mindenkinek

Manapság a könyvek szerepe kezd háttérbe szorulni, az informatika fejlődése mellett! Egyre többen választják már inkább az E könyveket amit akár laptopon, táblagépen vagy e-book olvasón is kényelmesen olvashatunk. Ennek ellenére biztosak vagyunk abban, hogy vannak akik sosem fognak lemondani a könyvlapozgatás örömeiről, és sosem fogják kedvenc könyveiket a könyvespolcon lecserélni! Ez érthető és lássuk be, hogy a könyvtárba járásnak is megvan a maga nyugodt hangulata.

Néhány napja kaptunk egy ajánlatkérést egy könyvkiadótól, akik partnereik részére kerestek emblémázható reklámajándékot. Olyan terméket kerestek, ami illik a tevékenységükhöz, rá tudják tenni a logójukat és nem utolsó sorban hasznos lesz a megajándékozott részére. A rengeteg logózható reklámajándék közül végül a könyvjelzőre esett a választásuk.

Logózott könyvjelző fajták

Ha már az ajánlat írása közben összegyűjtöttem a logózott könyvjelző fajtáit, gondoltam megosztom az olvasókkal, hátha valakinek épp hasonló elképzelései vannak az emblémázott reklámajándékok keresése közben.

Irodai, iskolai könyvjelzők

Ebbe a kategóriába azokat a könyvjelző fajtákat soroljuk amik valamilyen plusz tulajdonsággal az irodai munkát illetve az iskolai tanulást segítik elő. Gondolunk itt apró öntapadós jegyzetlapocskákra, amivel a tankönyvben vagy a hivatalos papírokban jelölhetünk meg különböző fontos dolgokat. Egy hiányzó aláírás, vagy egy fontos dátum, tennivaló, esetleg a tankönyvben az adott lecke, vagy megtanulandó rész jelölése.

logózott könyvjelző

környezetbarát reklámajándék – könyvjelző

A postit-es könyvjelző mellett ide tartozik még a vonalzóval ellátott logózott könyvjelző is, amit az eredeti funkció mellett mérésre, sorok kijelölésére is használhatunk. Tehát az irodai és iskolai könyvjelzők amellett, hogy a egy adott könyvben vagy a dokumentumban segítenek az oldalak megjelölésében, más irodai funkciókat is ellátnak.

logózott reklámajándék könyvjelző

Irodai, iskolai könyvjelzők

Gyerek könyvjelzők

A gyerek könyvjelzőket elsősorban már iskolás gyerkőcöknek javasoljuk, akik már olvasni tudnak, esetleg már a kötelező irodalmat is olvasgatják. Egy vidám gyümölcsös vagy állatfigurával ellátott műanyag könyvjelzővel vidámabbá tehetjük számukra az olvasást, kedvet csinálhatunk a kötelező olvasmányok, tankönyvek olvasásához, nem utolsó sorban remekül használhatják sorvezetőként is, amikor még lassabban megy az olvasás!

logózott könyvjelző gyerekeknek

Gyerek könyvjelzők

emblémázott könyvjelző gyerekeknek

Gyerek könyvjelzők

Update: a gyerek könyvjelzők jelenleg nem érhetőek el kínálatunkban!

Alumínium könyvjelzők

Az alumínium könyvjelzők már sokkal elegánsabbak, ezért komolyabb partnerek, üzletfelek vagy vásárlók részére is nyugodtan  ajándékozhatjuk őket!

emblémázott könyvjelző

Alumínium könyvjelzők logózással

logózott alumínium könyvjelzők

Alumínium könyvjelzők

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás