5 arany színű reklámajándék

Ha szeretné munkatársait kiemelt munkájukért vagy komoly üzleti ügyfeleket megajándékozni valami elegánsabb megjelenésű reklámajándékkal, akkor ajánljuk arany színű termékeinket kínálatunkból. Az arany színű termékek jelképezik a luxust illetve az exkluzivitást. Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt adható arany színű emblémázott ajándék. Tekintse meg 5 féle mutatós arany színben pompázó termékünket.

Az arany szín

Egy konferencián vagy egy rendezvényen használt arany színű íróeszköz pozitív benyomást tud kelteni, hiszen az arany szín a legmagasabb tudást szimbolizálja. Sokan kedvelik ezt a színt, mely érett gondolkodású és bölcs jellemet sugároz. Természetesen ennek a színnek a használatát sem szabad túlzásba vinni, értünk ezalatt a viselésére is, mely önelégültséget közvetíthet. Magasabb beosztásban lévő ügyfelek biztosan értékelik az ilyen jellegű elegáns reklámajándékot, melyet a jövőben szívesen igénybe vesznek és maguknál hordanak. Persze nagyon fontos az üzleti ajándéknál, hogy ne legyen túl drága, legyen esztétikus és akkor jó, ha örömet okoz és van értéke. Tehát lássuk termékeinket az arany szín jegyében.

Arany színű golyóstoll műanyag borításban

Olcsó és egyszerű kivitellel készült műanyag golyóstoll, melynek végén gumis érintő foglalt helyet. Ezzel a véggel érintőképernyős készülékek használatát segíti elő. A toll fekete tollbetétes, könnyű és tamponnyomással igényelhető. Ha esetleg más színben is érdekelné, akkor nem kell aggódni hiszen arany színen kívül még kapható piros, kék, zöld, fehér, lila, fekete, türkiz színekben.
Listaár logózás nélkül: 168 Ft + áfa

Műanyag arany toll reklámajándék

Műanyag arany toll reklámajándék

Arany színű esernyő

Ez a termék kívül belül arany színű, mely azonnal oda vonzza a tekintetet. Nem egy általános hétköznapi darab, így mint reklámfelület tökéletesen megállja a helyét. Biztos lehet benne, hogy a kívánt reklámmal eléri az új vásárlókat! Automata esernyő, aranyozott kerettel és hajlított nyéllel.
Listaár logózás nélkül: 3115 Ft + áfa*

Arany esernyő logózva

Arany esernyő logózva

Exkluzív aranyozott toll

Balmain márka kínálatunkban megtalálható ez prémium minőségű elegáns toll, melyet díszdobozban szállítunk. Fekete tollbetétes arany díszítéssel, rendelhető gravírozással vagy igény szerint tamponnyomással is.
Listaár logózás nélkül: 2326 Ft + áfa*

almain golyóstoll arany színben

almain golyóstoll arany színben

Arany színű bluetooth hangszóró

Okos telefonon keresztül vezérelhető minőségi hangszóró remek hangzással!
Listaár logózás nélkül: 12058 Ft + áfa*

emblémázható arany hangszoró

emblémázható arany hangszoró

Pendrive reklámajándék arany színben

8 Gb tárhelyes pendrive arany színben, választható kétféle emblémázási móddal.
Listaár logózás nélkül: 3439 Ft + áfa*

Arany pendrive - reklámajándék

Arany pendrive – reklámajándék

*az árváltozás jogát fenntartjuk.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás