Születésnapi dekoráció

Minden ember életében van egy nap, ami évről évre megismétlődik… A születésnap. Szeretteink ilyenkor előszeretettel szerveznek nekünk meglepetést, összegyűlik a család, a barátok, hogy velünk ünnepelhessék ezt a jeles napot. Élvezzük hát a figyelmet, söpörjük be az elismeréseket, gratulációkat és érezzük jól magunkat a nagy napon.

Lufi tenger

Lufi tenger – Forrás: facebook.com

Születésnapi torták

Mi az ami a születésnapról mindenkinek először az eszébe jut? Két dolog is van. Az ajándék és a torta. Most ejtsünk néhány szót a tortáról. A hagyományos torták mellett egyre nagyobb divat kisebb süteményekből, akár muffinokból összeállítani egy kompozíciót ami tortára emlékeztet. Ennek megvannak a maga előnyei, hiszen nem kell a szeleteléssel foglalkozni. Mindenki elvesz belőle egyet, vagy kettőt, ahogy alakul 🙂 A torták világában is könnyű ám elveszni, ízlésünknek megfelelően választhatunk formatortát, hagyományos tortákat, könnyű-habos-gyümölcsös tortákat vagy akár parfétortát is.

Muffintorta

Muffintorta – Forrás: sonefinedaywedding.wordpress.com

Születésnapi torta

Születésnapi torta – Forrás: foodnetwork.co.uk.

Ha nem lenne elég a sütemény…

Ha hosszabbra tervezzük a bulit, szükségünk lehet valami tartalmasabb ételre is, amivel a vendégeket megkínálhatjuk. A feladatra felkérhetünk party service-t is, de magunk is készíthetünk gusztusos kis falatkákat, szendvicseket, amit a vendégek jártukban keltünkben bekaphatnak.

Party falatok

Party falatok – Forrás: hirmagazin.eu

Születésnapi party kellékek

Egy születésnap, nem születésnap lufi nélkül. Legyen az bármilyen korosztály, néhány vagy akár több tucat lufinak minden buliban helye van. Ha vagyunk olyan szerencsések és a kertben tartjuk az összejövetelt mutatós dekorációs ötleteket találhatunk az interneten böngészve, de hoztam is párat, köztük otthon megvalósítható DIY ötletet is. Készítsünk születésnapi girlandot papírból vagy akár maradék anyagokból is. A lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt.

DIY girland

DIY girland – Forrás: designbazar.hu

Születésnapi dekoráció

Születésnapi dekoráció – Forrás: almaimotthona.hu

Lampionok

Lampionok – Forrás: lampioncentrum.hu

Ne felejtkezzünk el a frissítőkről sem

Legyen az gyermek, kamasz vagy felnőtt buli, italokra is mindenképpen szükségünk lesz. Egy borokat kedvelő ünnepeltnek akár egy boros szettet is vihetünk ajándékba, biztosan örülni fog neki. Készíthetünk jégtálat is kivájt tökből, nyáron dinnyéből, nagyon mutatós lesz az asztalon. És ha mindezekkel megvagyunk már tényleg nincs más hátra, mint élvezni a kemény munka gyümölcsét.

Vörösboros pohár

Vörösboros pohár – Forrás: 123hdwallpapers.com

Italhűtő tök

Italhűtő tök – Forrás: nlcafe.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás