Reklámajándék hölgyeknek

 Azt mondják, az emberek nem értékelik azt, amit ingyen kapnak. Ez nem teljesen van így, csak a számukra haszontalan kacatokra vonatkozik. Ha promóciós ajándékkal szeretnéd termékedet vagy szolgáltatásodat népszerűsíteni, nem mindegy, hogy mire nyomod rá a logódat. Ismerned kell a célközönséged, ha azt szeretnéd, hogy valóban hatásos legyen a reklámajándékod.  Több mint valószínű, hogy egy mérőszalaggal nem aratnál nagy sikert a hölgyek körében, viszont ha ez a mérőszalag valójában egy test mérőszalag, ami ráadásul még testtömeg indexet is mutat a nők többsége hasznosnak és jópofának fogja találni. Természetesen kivételek mindig vannak. 🙂 Cikksorozatunkban különböző tevékenységi körök szerint mutatjuk be a leghasznosabb reklámajándékokat, most viszont arról írok tanácsokat, mi a legmegfelelőbb szóró ajándék, ha a célcsoportod maga a Nő.

Promóciós ajándékok hölgyeknek

A nőkre általában jellemző, hogy szeretik a praktikus tárgyakat.  Ez minden területre igaz, a konyhára, öltözködésre, vagy bármilyen hétköznapi tevékenységre.  Amikor reklámtárgyat választasz, természetesen nem árt figyelembe venni a saját foglalkozási körödet is, de nem feltétlenül kell ahhoz kapcsolni a tárgyakat. Alábbiakban három kategória szerint mutatom be a legkedveltebb női promóciós ajándékokat, ez a három pedig az „otthon”, a „szépségápolás”, és a „hétköznapok” lesznek.

Promóciós ajándékok hölgyeknek otthon

Teafű tartó reklámajándék

Teafű tartó reklámajándék

Rengeteg olyan termék van, amit egy háziasszony hasznosíthat a háztartásban. Legyen az konyhai főzős kiegészítő, fürdőszobai kellék esetleg valamilyen takarítási eszköz. Ha ilyen fajta szóró anyagot keresünk, figyeljünk rá, hogy olyat válasszunk, ami a hétköznapi tárgyaktól valamiben eltér, valamivel többet  ad. Vegyünk például egy bögre szélére akasztható teafű tartót vagy egy műanyag tárolódobozt, aminek a teteje műanyag evőeszközt rejt. Ugye milyen jópofa, praktikus megoldások?

Promóciós ajándékok hölgyeknek hétköznapokra

Pamut bevásárlótáska hölgyeknek

Pamut bevásárlótáska hölgyeknek

A hétköznapi használati tárgyakra is vonatkozzanak az előbbiek, hogy legyen praktikus, és valamilyen módon könnyítse meg a felhasználó mindennapi tevékenységét. Itt nem feltétlenül otthoni dolgokra gondolunk. Ott van például a vásárlás, a takarítás, gyereknevelés, munka, szórakozás, ügyek intézése.  A két legkedveltebb ide tartozó termék a táskaakasztó, ami sok helyen jól szokott jönni, ráadásul könnyen elfér egy női táskában, valamint a szintén kis helyet igénylő kinyitható bevásárló táska.

Promóciós szépségápolási termékek hölgyeknek

Logózható reklámajándék hölgyeknek

Logózható reklámajándék hölgyeknek

Talán ez az a kategória ami a leges legközelebb áll egy nő szívéhez. Jöhet minden ami szépségápolás. Összecsukható hajkefe tükörrel, piperetáska, cukorkás dobozka, és még sok más ajándék, amit termékeink közt megtalálsz itt: http://coolcollection-shop.eu/ahonapajandeka/

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás