Öt céges ajándék ötlet, melyekkel biztosra mehetünk

Ha ajándékot adunk, mindenki szeret olyan meglepetést választani, amiről tudja, hogy örül neki a megajándékozott. Legyen az valami apróság, vagy egy egész komoly ajándék. Szeretteink, barátaink, közeli ismerőseink esetében viszonylag egyszerű dolgunk van, hiszen ismerjük őket. Tudjuk mi a hobbijuk, milyen zenét hallgatnak vagy azt, hogy ki a kedvenc írójuk. Így nehezebben nyúlunk mellé.

De mi a helyzet akkor, amikor kollégáinknak, üzletfeleinket kell megajándékoznunk? Őket általában kevésbé ismerjük, és sokkal könnyebb melléfogni. Ilyenkor érdemes biztosra menni és olyasmit ajándékozni, aminek mindenki biztosan örülni fog.

Hogy mik ezek? Összeszedtünk pár céges ajándék ötletet:

Ital. Elsősorban urak részére bevett ajándék, hiszen hacsak valaki nem fogyaszt alkoholt, egy üveg italt biztosan jó néven vesz. Ha nem ismerjük az ízlését, célszerű vörösbort választanunk, de ha kicsit jobban ismerjük érdemes kedvencével meglepnünk. Hölgyek esetében kevésbé megszokott ajándék, de nem feltétlenül kerülendő. Viszont nekik semmiképpen se erős alkoholt válasszunk. Számukra a lágyabb, édesebb italok a megfelelőek. Egy üveg fehérbor, tokaji aszú vagy valamilyen krémlikőr lehet az ideális választás.

Kézműves csokoládé - magyar termék

Kézműves csokoládé – magyar termék

Csokoládé.  Ami az uraknak az ital, az a hölgyeknek a csokoládé. Legtöbbjük él-hal az édességért, így ezzel biztosan levesszük őket a lábukról. Válasszunk kézműves csokoládét vagy több csokoládéfajtából álló válogatást.

Színház-, vagy kiállításjegy. Szórakozni mindenki szeret, így ez az ajándék is telitalálat lehet. Arra azért figyeljünk, hogy ne egy rétegdarabra vagy –kiállításra váltsunk jegyet, hanem egy népszerűre, amit jó eséllyel üzleti partnerünk is kedvelni fog.

Masszázs utalvány. Hölgyek körében ez az ajándék szintén jolly joker, egy kis kényeztetést senki sem fog visszautasítani. Akárcsak a színház esetében, itt is célszerű a megosztó, túl különleges kezeléseket kerülni.

Válogatott finomságok. Az ital és a csokoládé után nem véletlen, hogy egy újabb élelmiszer jellegű ajándék is bekerült listánkba. A hasát mindenki szereti, pláne, ha azokat különleges ínyencségekkel tömheti meg. Így, ha valakinek egy különleges finomságokból összeállított csomagot ajándékozunk azzal biztosan nem fogunk mellé.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás