Last Minute céges ajándékcsomagok

Minden évben belefutunk olyan céges megrendelésekbe, amiket az utolsó pillanatban  rövid határidőn belül SOS kellene leszállítanunk. Sajnos ilyenkor már nincs idő arra, hogy különleges kéréseket teljesítsünk, egyedi csomagokat készítsünk és sokszor már bizonyos termékek berendelésére sincs kapacitásunk. Azok a cégek akik későn kezdik el az ajándékok beszerzését sokszor kisebb választékból kényszerülnek választani. Logózott csokit, egyedi címkés bort vagy logózott kártyát ilyenkor már nem valószínű, hogy tudunk biztosítani a partnerek leterheltsége miatt, főleg ha nagy darabszámú megrendelésről van szó.

Ha te is ezek közé a megrendelők közé tartozol, és SOS szeretnéd az ajándékok beszerzését lebonyolítani akkor ezeket a csomagokat érdemes végignézned. Természetesen azért mindenekelőtt érdemes rákérdezni, hogy milyen egyéb lehetőségek vannak.

CSOKOLÁDÉ, MARCIPÁNBURGONYA ÉS LEKVÁR

Ünnepi ízekkel töltött karácsonyi csomag amit hölgyeknek és uraknak is bátran ajándékozhatsz. A Szamos pörkölt mandulával dúsított desszertmarcipánja mellé egy magyar nagydíjas márka a chocoMe meggy-és pisztáciafeltétes kézműves étcsokoládéját és egy kis üveg 80%-os gyümölcstartalommal készült pezsgős ribizli lekvárt tettünk.

Karácsonyi ajándékcsomag cégeknek

Karácsonyi ajándékcsomag cégeknek

ÉDES PILLANATOK – LEKVÁR ÉS ÉDESSÉGEK

Hölgyeknek ajánjuk a következő csomagot, de az édesszájú urak is bizonyára örülni fognak egy ilyen összeállításnak. Az vaníliás feketeribizli lekvár és a kézműves fehércsokoládé rögöt piros gyümölcsökkel, egy kis marcipándesszerttel párosítottunk össze.

Ajándékcsomag nőknek és uraknak

Ajándékcsomag nőknek és uraknak

VÖRÖSBOR ÉS KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ

Ezt a férfias csomagot egy kézműves meggy- és pisztáciafeltétes étcsokoládéból és az Egri Bukolyi Kisfiam cuvée 2012-ből állítottuk össze. Ez utóbbi a korábban a Gróf Buttler márkát felépítő Bukolyi család birtokbora. Kékfrankos, merlot és cabernet franc házasítása szedres, szilvás, konyakos jegyekkel, és hosszú lecsengéssel.

Céges ajándék karácsonyra

Vörösbor és kézműves csoki

HAPPY – CSOKOLÁDÉ, LEKVÁR, TEA, MÉZ

Happy csomagunkat vidám hölgyeknek készítettük. A kézműves vaníliás fekete ribizli lekvár és kézműves táblás tejcsokoládé mellé egy 20 féle ínycsiklandó gyümölcsteából álló válogatást tettünk ami téli estéken nagyon jól fog esni a vaníliás hársmézzel. Ha nőket szeretnél megajándékozni, feltétlenül ezt a csomagot ajánljuk!

Happy ajándékcsomag hölgyeknek

Happy ajándékcsomag hölgyeknek

Ha a last minute ajánlataink közül bármelyik megtetszett, vedd fel velünk mielőbb a kapcsolatot, nehogy kicsússzunk az időből. Ezek a csomagok olyan termékekből lettek összeállítva, amik általában vannak készletünkön, esetleg ha valamiből mégsem tudnánk időre beszerezni, azt a terméket biztosan fogjuk tudni más finomsággal pótolni.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás