Konferenciákra ajándéknak

Konferenciára ajánljuk – ajándék cégeknek

A vállalati konferenciára érkező külföldi partnerek számára sokan keresnek valami apró és magyaros termékekből álló ajándékcsomagot. Nálunk mindenre van megoldás! Rengeteg olyan terméket tudunk kínálni, ami egy ilyen alkalomhoz szükséges lehet. Ha a konferenciára csak később kerül sor, akkor akár céglogóval ellátott terméket is tudunk ajánlani. Azonban ha kevés idő áll rendelkezésre, akkor van lehetőség más jellegű ajándékokra is. Legyen szó magyaros ajándékcsomagról, különlegességről, egyedi édességről, önálló termékről, bízd ránk és mi segítünk!

Konferencia ajándékok megjelenése

Első a minőség aztán a mennyiség.  Tegyél jó benyomást partnereidre, válassz olyan ajándékot, ami egyedi és fognak rá emlékezni.

Sátortetős csomagolású ajándékcsomagok

Ajándékcsomagjainknál is törekedtünk a csomagolás megjelenésére, hogy az egyedi és stílusos legyen, de ne túl tolakodó. Ezért semleges, de mégis elegáns színeket választottunk, mint a bézs illetve a szürke. E két szín mellett megjelent magyaros csomagolásunk is, mely a hagyományos népi motívumokat felhasználva és megalkotva készült el még a 2018-as évben. Ez a csomagolás teszi még egyedibbé az ajándékot, amire biztosan emlékezni fognak még a jövőben is! A dobozok külsejét nem lehet emblémázni, azonban igény esetén céglogóval ellátott kártyát tudunk a masni alá helyezni. Az egyediesíthető kártyáról bővebben itt olvashatsz.

Album és pralinéválogatás

Konferenciára magyaros ajándékcsomag

Konferenciára ajánljuk – ajándék cégeknek

Mutasd be Magyarország nevezetességeit a csomagban található albummal és csalj édes mosolyt partnereid arcára Szamos pralinéválogatásunkkal!

Modern kiszerelésben, hagyományos ajándékokkal ajánljuk másik válogatásunkat egy üzleti megbeszélésre. A Parlament épületével ábrázolt kis pálinka, és méz tökéletes párt alkotnak az ajándékcsomagban!  A két termék mellett helyett kapott egy igényes fémdobozos csomagolásban lévő kalocsai édes paprika is. 

 

Logózott csokoládé

Nagy népszerűségnek örvendenek az egyedi logózható csokoládék és édességek is melyeket teljesen cégprofilba illő csomagolásba lehet bújtatni. Éppen ezért egy új weboldalt szenteltünk a reklámcsokoládék és édességek hatalmas tárházának! Amennyiben valóban különleges és ízletes édességekkel szeretnéd megnyerni partnereidet, látogass el Sweetgift néven jegyzett oldalunkra és nézd meg kínálatunkat!

Logózható reklámédesség- Sweetgift

Logózható reklámédesség- Sweetgift

Albumok ajándékba

Más országokból érkező ügyfelek számára kiváló ajándék lehet egy olyan album, amely Budapest vagy egész Magyarország legszebb, legismertebb tájait és épületeit mutatja be. Természetesen több nyelven íródott mindegyik album, így nem lesz probléma a megértéssel!

Albumok céges ügyfelek részére

Seed bonbon

Egy még kevésbé ismert, ám jóval érdekeseb és egyedülállóbb termék lehet a legjobb választás!
Hogy miről is van szó? Ízléses csomagolásban kapható elültethető magok, amik teljesen környezetbarát anyagokból készültek. Fontos a környezettudatosság, a földünk védelme, így egy ilyen ajándékkal biztos felhívja cégére mások figyelmet.  Mi is nagy hangsúlyt fektetünk a környezetünk óvására, éppen ezért készítettük el a hasonló ajándékokkal foglalkozó webáruházunkat. Ha érdekel még több környezetbarát termék, látogass el Greengift oldalunkra és böngéssz a legjobb ajándékok közül!

Emblémázható magbonbon

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás