Új karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

Karácsonyi ajándékcsomagok cégeknek

A hideg hamarabb beköszöntött, mint ahogy hozzászoktunk az elmúlt években. Így a hideggel együtt az ünnepi gondolatok és érzések is megérkeztek. Ideje készülődni a karácsonyra, az ajándékok ötletelésére, mely minden évben a nyár elmúlásával megdolgoztatja kreativitásunkat, és keressük az elképzeléseinknek megfelelő karácsonyi ajándékot. Mi pontosan ebben segítünk, hogy megtaláld azt az ajándékot, mellyel örömet szerezhetsz a munkatársaidnak és a partnereidnek is. Ha kisebb összeg áll rendelkezésre, de szeretnél mégis egy mutatós szép csomagolásba rejtett apró finomságokat és tárgyakat ajándékozni, akkor nálunk meg fogod találni azt, amire gondoltál! A következő sorokban a kisebb és karácsonyi termékekkel ellátott ajándékcsomagjainkat fogjuk bemutatni melyeket kifejezetten cégek részére szántunk.

Forraltbor fűszer, bögre, kandis, csokinyalóka, jegyzetcsípesz

A hideggel együtt jön meleg iránti vágyunk, a melegbe öltözés illetve a forró italok fogyasztása is, mellyel belülről tudjuk felmelegíteni magunkat. A téli időszak egyik kiemelkedőbb forró itala a forraltbor, szinte elengedhetetlen kelléke a hideg napoknak. Így gondoltuk ki, hogy ebbe az ajándékcsomagunkba egy gyümölcsös forraltbor fűszerkeveréket csempészünk bele, mely nem csak egy bögrényire elegendő! Sőt! 
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 3490.- Ft *
Minimum rendelés: 5 db

karácsonyi reklámajándék

karácsonyi reklámajándék

Desszert és karácsonyi apróságok

A különleges Magyarországon készült gyümölcsdesszert, négyféle ízt tartalmaz, barackosat, szilvásat, vörösáfonyásat és meggyeset ét-és tejcsokoládéba mártva. Ez az édesség rejlik az ajándékcsomagban a karácsonyi hangulatú apróságok mellett, mint a jegyzetfüzet, ceruza és csipesz. Igazán ünnepi hangulatot árasztanak ezek a karácsonyfa díszes tárgyak és még hasznosak is! 
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 2990.- Ft*
Minimum rendelés: 5 db

Karácsonyi ajándék cégeknek

Karácsonyi ajándék cégeknek

Csokinyalóka, mézeskalács és karácsonyi apróságok

Csokinyalóka újdonság kínálatunkban, mely a többi apróság mellett szintén cégnévvel, egyedi felirattal lehet ellátni. Ha nem szeretné egyiket sem, akkor a minimum rendelés 5 darab, de bármely termék logózása esetén 50 darab a minimum rendelés. Kérjen ajánlatot tőlünk!
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 3490.- Ft*
Minimum rendelés: 5 db

Karácsonyi ajándékcsomag

Karácsonyi ajándékcsomag

Csokoládé, gyertyaszett, hógömb, karácsonyi filcfigura

Mi finomságokat takar ez az ajándékcsomag? Kézműves csokit elsősorban! Étcsokoládé meggy-, vörösáfonya- és pekándió feltéttel megbolondítva. Tökéletes párosként a csillag alakú gyertyaszett, mely a pihentető délutánokat teszi kellemesebbé.
Csomag ára logózás nélkül: bruttó 4190.- Ft*
Minimum rendelés: 5 db

Ajándékkosár helyett

Ajándékkosár helyett

*Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás