Karácsonyi ajándék felsővezetőknek

Sok cég már októberben elkezdi a céges karácsonyi ajándékokat intézni. Emiatt ez az időszak nagyon pörgős nálunk. Rengeteg ajánlatkérés érkezik hozzánk októbertől decemberig. Mindenkinek van egy elképzelése és egy meghatározott kerete ami alapján az ajánlatokat összeállítjuk. Azok a cégek akik nagy létszámmal rendelkeznek, általában nem költenek sokat 1-1 dolgozóra, így olyan csomagokat állítunk össze ezeknek a vásárlóknak, ami több kisebb terméket tartalmaz, hogy mutatós és tartalmas legyen az ajándék.

Presztízs ajándékok felsővezetőknek

Vannak olyan munkahelyek is, ahol csak a felső vezetőket ajándékozzák meg karácsonykor, ilyen esetekben nagyobb összeget szánnak az ajándékra. Egy dolgozót megajándékozhatunk egy vidám mintás bögrével, amin akár a cég emblémája is fel van tüntetve, viszont egy igazgatónak ennél sokkal értékesebb ötlettel kell előállnunk. Az ajándéknak ki kell fejeznie az illető státuszát, sugallnia kell megbecsülésünket!

Milyen termékekből álljon az ajándékcsomag?

Ha úgy döntesz, hogy ajándékcsomagot választasz a cég vezetőinek, az legyen az első szempont, hogy minőségi termékekből legyen összeállítva, fontos, hogy mindenből a legjobbat válaszd. Cégünk sok olyan partnerrel dolgozik együtt, akik az elmúlt években a legrangosabb magyar és nemzetközi szakmai elismeréseket kapták. Termékeik magas minőséget képviselnek, így büszkén állítottuk össze velük csomagjainkat.

Ilyen termékek például az Academy of Chocolate Award díjas Fabric csokoládé, a World Spirits Awards-on dupla arany érmet szerzett Árpád prémium szilvapálinka, és Szántó Tibor többszörös Academy of Chocolate és Grate taste díjas termékei is.

Top 3 ajándékcsomag felsővezetőknek

Ha a legjobb válogatást szeretnéd, érdemes a céges ajándékaink között szétnézni, ahol a gondosan összeválogatott exkluzív csomagok közül tudsz szemezgetni. Most azonban mind közül megmutatjuk azt a hármat, ami méltó karácsonyi ajándék lesz a vezetőknek.

Az Álom Luxuskivitelben csomag egy olyan válogatás ami tele van mindenféle finomsággal. A Wolfberger Crémant d’Alsace Chardonnay Brut francia pezsgő mellet még megtalálható benne a Szamos marcipán szívdesszertje, a Great taste awards 2014 díjas Fehércsokoládéval bevont liofilizált málna a chocoMe-től és még sok nyalánkság. Egyszóval ez a csomag egy igazi álom. 🙂

Álom luxuskivitelben ajándékcsomag

Álom luxuskivitelben ajándékcsomag

Második kedvenc céges ajándékcsomagunk a Presztizs II. névre keresztelt összeállítás. Ezt a csomagot a többszörösen díjnyertes prémium pálinka teszi igazán kedveltté, amit az Academy of Chocolate awards díjas madagaszkári vadborsos étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula, és a libamáj konzerv egészít ki, hogy egy gazdag exkluzív csomagot kapjunk.

céges karácsonyi presztizs ajándék

Presztizs II.

Végül a díjnyertes termékekből összetett Büszkeségeink csomagvariációk közül a 3. at ajánljuk. Ezzel a csomaggal kifejezheted a felsővezetők státuszát karácsonykor. Az ajándékot csupa olyan partnerek termékeiből állítottuk össze ami az elmúlt években rangos díjakkal büszkélkedhetnek. Fabric csokoládé, a chocoMe és az Árpád pálinka talán a legexkluzívabb ajándékcsomag amit választhatsz.

Büszkeségeink 3 ajándékcsomag

Büszkeségeink 3 ajándékcsomag

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás