Csokimikulás ajándékba cégeknek

Magyarországon a 19 század vége óta gyártanak csokoládé mikulás figurákat. A kezdetben készített tömör csokikat ma már felváltotta az üreges édesség, de így is töretlen a sikere. A legtöbb mai csokimikulás valódi csokoládé helyett kakaós bevonómasszából készül, melyek minőségben kevéssé jók a tej- és étcsokoládéból készült figurákkal szemben. Így a legtöbben a magasabb kakaótartalommal rendelkező darabokat keresik. Webáruházunkban csak tejcsoki- illetve étcsokiból készült csokimikulás kapható melyek többféle méretben érhetők el. Nézzen szét oldalunkon és válogasson kínálatunkból!

Mikulás figurák gyártása

Az előkészített megfelelően temperált csokoládé – vagy tejbevonó masszát szétnyitható és összezárható műanyagformákba adagolják. A beadagolt massza egyenletes eloszlatására  saját tengely körül forgó és rezgő mozgást végző hengeres berendezés szolgál. A rezgő hengerek felületén egymástól egyenlő távolságra – a formák üzem közbeni rögzítése céljából – mágneses csatlakozók helyezkednek el, ezek forgás közben sajátos pályára kényszeríti a formákat. A rendkívül erőteljes és összetett mozgás következtében a formákba adagolt csokoládémassza egyenletes oszlik el a belső felületen. Ezt követően a csokoládéfigura hűtőalagútba kerül, majd megszilárdulása után a formából óvatosan kiszedik. 
Forrás: BGF Elektronikus könyvtár

Mikulás figura ajándékba 

Sok cég nem csak karácsonykor, hanem mikulás ünnep alkalmával is megajándékozza dolgozóit. Egy kis apró kedvességgel hálálják meg a munkatársak odaadását. Az ilyen jellegű ajándékokkal is növelheti a dolgozók elégedettségét. Ha nem számítanak rá még nagyobb örömet okoz, akár egy jelképes édességről van szó. Hiszen nem csak a gyermekek várják és örülnek a Télapónak, hanem bizony a felnőtteket is le lehet venni a lábukról egy finom mikulás csokival. Minden évben nagyon keresett ajándék, így a mi kínálatunkban is bekerült mind a csokimikulás-, mind a mikulás csomagok is. 

Csokimikulás tejcsokoládéból

Tejcsokoládéból készült csokimikulás többféle kiszerelésben gyártjuk, melyek kakaótartalma minimum 40%.

Csokimikulás ajándékba

Csokimikulás ajándékba

Ha mikulás tejcsokoládé csomagra lenne igény, webáruházunkban biztosan megtalálod elképzelésednek megfelelőt.

Mikulás csomag ajándékba cégeknek

Mikulás csomag ajándékba cégeknek

De természetes az étcsoki kedvelőknek is kedvezünk, hiszen ilyen mikulásból is rendelhető oldalunkon!

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás