Erre figyeljen céges ajándék beszállító választásnál!

Manapság már nagyon sok az ajándékcsomagokra, ajándékkosarakra specializálódott cég, így nincs arra szükség, hogy saját magunk szerezzük be és csomagoljuk céges karácsonyi ajándékainkat. Azonban pont nagy számuk miatt, sajnos akad sok olyan cég is, melyek ajándékai vagy szolgáltatása nem éri el az általunk kívánt színvonalat, rengeteg bosszúságot, csalódást vagy éppen többletköltséget okozva így.

Megnéztük mik azok a szempontok, melyeket érdemes figyelembe vennie, céges ajándék beszállító keresésnél. Ezeket megfogadva nyugodtabban adhatja ki a feladatot, és ajándékai biztosan olyanok lesznek, mint ahogyan azokat elképzelte.

A legfontosabb szempontok

Első benyomás.  Nézzük meg a cég honlapját. Mennyire részletes, aktuális a rajta lévő információ? Az igényes fényképek jól kivehető termékekkel és a részletes leírás jelzik, hogy a tulajdonos büszke árujára, bátran megmutatja azt, nem fog minket meglepetés érni átvételnél. 

Ellenőrizze az ajándék csomagolását is! Sok ajándékos cég honlapján csak maga az ajándék látható, annak csomagolása nem, holott az is nagyon fontos. Mindenképpen ellenőrizze azt is! Kérjen fotót, leírást, ha megoldható, akkor mintacsomagot is!

Garancia. Internetes vásárlásnál – 8 napon belül – minden vevő élhet indoklás nélküli elállási jogával. Azonban azok a cégek, melyek biztosak termékeik és szolgáltatásuk minőségében általában 100%-os garanciát nyújtanak vásárlóiknak. Érdemes ilyen partnert választani.

100% Örömgarancia

100% Örömgarancia

Referenciák. Ha egy cég már kapott pozitív referenciát ügyfeleitől azt biztos kiteszi honlapjára is, hiszen nincs ennél jobb reklám. Nézzük meg vannak-e ilyenek, illetve találunk-e információt az eddigi vásárlókról. Ha vannak köztük nagyobb cégek, feltételezhetjük, hogy a kiszemelt partner nagyobb rendeléseket is ki tud szolgálni.

Bemutatkozás. Olvassuk el a cég bemutatkozását is. Ebből megtudhatjuk, hogy hány éve működik, illetve kialakulhat bennünk egy kép az ott dolgozó emberekről. Mellékesnek tűnik, pedig nagyon fontos, hogy szimpatikusnak találjuk azokat, akikkel dolgozni fogunk.

Az ügyintézés készségessége, rugalmassága. Ha egyedi kéréseink vannak ( speciális csomagok, logózás, stb.) olyan céget keressünk, ami hajlandó ezt megoldani. Kérdezzünk rá emailben, telefonon. Például a válaszadás gyorsaságából is sokat lemérhetünk.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás