Céges Nőnapi logózható ajándékok

Céges nőnapi ajándékok

Március 8-án Nőnapon, nem csak rokonainkat, barátainkat lephetjük meg egy kis aprósággal. Már egyre több munkahelyen, közösségben figyelnek arra, hogy ez alkalommal a női kollégákat meglepjék valami jelképes ajándékkal! Sokan az édességet választják, mert azzal biztosan nem lőnek mellé, van aki kisebb ajándékcsomagot állít össze néhány apróságból, és vannak olyan cégek akik a saját logójukkal ellátott reklámajándékokkal kedveskednek a hölgy kollégáknak.

Mivel lepjük meg hölgy kollégáinkat?

Cégünk több éve foglalkozik emblémázható ajándéktárgyakkal. Évről évre egyre több cég keres meg minket nőnapi ajándékötlet ügyében. Sokakban megvan az ajándékozási szándék, hogy hódolatukat fejezzék ki a női nemnek az ünnep alkalmával, viszont azt már kevesebben tudják, mi is lenne az ideális ajándék a kollégák számára. A rengeteg termék közül sokszor nem találják meg a legjobbat, ezért kérik segítségünket, mi pedig örömmel segítünk a választásban!

Nőnapi logózott reklámajándékok

A környezetünk megóvása érdekében csak környezetbarát reklámajándékokat kínálunk. Ezek mind olyan termékek, melyek újrafelhasznált papírból vagy természetes anyagból készültek. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan terméket, ami nőnap alkalmából remek ajándék lehet.

Virágcsokor logózható virágmaggal

Egy ilyen gyönyörű virágcsokornak minden nő örülne! A csokor a tavaszi frissen nyíló virágokból áll össze, mint például az illatos jácint vagy a nagyon kedvelt tulipán. A virág mellé választható virágmag is jár, ami céglogóval vagy szöveggel egyedivé tehető! A virágmagnak környezetbarát csomagolása van, akárcsak a natúr papírba csomagolt csokornak. Ha szeretnéd a hölgyeket meglepni egy hasznos és szép reklámajándékkal, válaszd ezt!

Logózható reklámajándék - Virágcsokor logózható virágmaggal

Logózható reklámajándék – Virágcsokor logózható virágmaggal

Pamutból készült bevásárlótáska

Egy női táskából nem hiányozhat egy mindig kéznél lévő bevásárlótáska. A boltban kapható műanyag szatyrok nagyszerű helyettesítője ez a 100% pamutból készült darab. Hasznos reklámajándék és emellett kiváló reklámhordozó is!

környezetbarát pamut bevásárlótáska

Környezetbarát pamut bevásárlótáska

Logózható mag “bonbon” képeslap

Céges Nőnapi logózható ajándékok - magbonon virágmag

Céges nőnapi ajándékok – magbonon virágmag

Nem ehető bonbonról van szó, hanem csak annak tűnő méh- és pillangóbarát virágmagról.
Virág formájú kialakításba rejtett virágmag, mely egy kis odafigyeléssel gyönyörű virág fejlődhet ki belőle. Ez az ajándék magába rejti az izgalmat, a várakozást és az örömet. 
A képeslap teljesen egyediesíthető és ehhez van hozzárögzítve a virágmag.
Céges nőnapi ajándéknak nagy szeretettel ajánljuk. 

 

 

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás